Joan Tamayo i la Fundació Busquets són guardonats amb els IV Premis Drets Humans del col·legi d’Advocats

No Comment

El Col·legi d’Advocats de Terrassa anuncia els guanyadors dels IX Premis Drets Humans ICATER d’aquest any 2023:

En Joan Tamayo Sala i la Fundació Busquets són guanyadors dels IX Premis DDHH ICATER 2023, que es lliuraran divendres 15 de desembre a la Masia Freixa

La Junta de Govern va convocar el 9ens PREMIS DRETS HUMANS ICATER 2023 per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l`ONU a l`any 1948.

D’entre totes les candidatures presentades enguany, s’ha acordat reconèixer la tasca en defensa dels Drets Humans dels següents guardonats:

-Premi DDHH ICATER 2023 a l’Advocacia compromesa: Joan Tamayo Sala, advocat de Terrassa i activista pels Drets Humans

-Premi DDHH ICATER 2023 a la Solidaritat: Fundació Busquets de Sant Vicenç de Paül, entitat terrassenca amb més de 120 anys d’història dedicada a la cooperació amb les persones amb menys recursos, per tal de millorar les seves condicions de vida, amb tot tipus de serveis assistencials.

Els Premis DDHH ICATER 2023 s’entregaran divendres 15 de desembre a les 18.30 h, en l’acte que tindrà lloc a la Masia Freixa de Terrassa. Assistència lliure i gratuïta.

L’acte, inclourà una xerrada a càrrec de Joan Roura, periodista d’Internacional dels Serveis Informatius de TV3, que parlarà sobre ‘La guerra Israel-Palestina’ i també es farà entrega del Diploma de Justícia Gratuïta 2023 a la companya Maria Trinidad Amela Guillamón com a reconeixement de la seva dedicació al Torn d’ofici.

Related Articles

Deixa un comentari