[Miquel Mallafré] Zero sorpresa, infinita indignació

No Comment

El Tribunal Suprem obre una causa contra Carles Puigdemont i Ruben Wagensberg i s’aferra ara al terrorisme “de baixa intensitat” en el cas Tsunami Democràtic.

Terrorisme de baixa intensitat? Què collons és això? És com, “corrupció de baixa intensitat, violar només amb la punteta, estar una mica prenyada o matar, però no del tot?” És això? L’argumentari del colpisme judicial és terroríficament enginyós. Terrorisme de baixa intensitat? Un altre exemple de com afinar una causa. Més aviat és justícia de baixa qualitat. A qualsevol país civilitzat no se’n riuen de l’acudit, ho fan més aviat del que l’explica. El veritable problema de terrorisme (i molt seriós), se’n diu inaguantables del Tribunal Suprem.

Cada dia ens ho recorden. Un altre lawfare en marxa. Ciutadans i ciutadanes de bé, tenim un problema molt gran amb molts jutges. Una involució democràtica posada en funcionament de ben segur ja des de la mateixa Transició. Queda clar que un dels tres poders (quin serà?) no té cap mena de control democràtic, això sí, té amo i una ideologia rància. En aquest país amb una Llei Mordassa a ple rendiment i uns tribunals com aquests queda garantida la total inseguretat jurídica i la vulneració general dels Drets Humans. Cada dia ens ho recorden que són poderosos, corruptes i que no tenen límits, perquè els seu credo és el poder i la pasta. Són jutges, fiscals, advocats de l’Estat, procuradors, notaris corporacions d’advocats, economistes de l’Estat, empresaris… tots ells ben representats dins el PP. El tal García-Castellón i gran part de la judicatura d’aquest país han perdut el més mínim sentit de la decència professional. L’actual desprestigi de tota aquesta fauna amb toga és escandalós. S’ha de reconèixer però que aquest jutge està treballant com mai ho havia fet en la seva vida. En resum, és meritòria la “independència” que ens demostren tenir els nostres alts jutges buscant amb entusiasme collonades per fotre a la presó a qualsevol independentista, la cosa aquesta de “fer justícia” és secundària, el més important és que la dreta de Feijóo & Cia surtin beneficiades. No són jutges, són agitadors polítics.

És d’una indefensió absoluta estar davant d’aquests individus que s’inventen delictes i que es passen la llei pel folre. Què pot fer un davant aquests abusos? Encara hi ha gent que no entén que els catalans vulguin ser independents? Són aquesta col·lecció de malparits els que espitgen per ser-ho. Ara com que el PP no governa són els jutges els encarregats de continuar la feina. No cal ser un devot de Puigdemont, només cal que te n’adonis com el seu cas i la seva causa està destapant la carronya subjacent de l’Estat. Un any més i l’imputen per l’assassinat de Cànoves del Castillo. Aquesta justícia és com una fira de borratxos fanàtics. Tot és repugnant.

Ànimes de càntir, si a uns simples titellaires els van arribar a acusar de terrorisme i van haver de complir presó, us queda alguna mena de dubte que amb Puigdemont volen fer el mateix? Si d’aquí uns anys han de fer marxa enrere, és igual, el mal ja l’han fet. Això d’entestar-se en acusar de terrorisme qualsevol manifestació concentració, protesta, opinió o desordre públic no violent, és pur feixisme judicial. No cal ser d’ETA o de la Gihad islàmica per ser acusat de terrorisme, només cal que no siguis de dretes per ser acusat de terrorisme. La polarització dóna vots, els importa una merda fotre als catalans o que l’independentisme creixi, el que fan és buscar vots a costa d’enfrontar a Catalunya amb Espanya.

A aquest pas, a la Llei d’Amnistia, hauran d’incloure una Disposició Addicional que digui: “Queden emparats per la present Llei, tots els delictes que se li vagin acudint al Tribunal Suprem en relació a les persones que se sentin agreujades per les decisions de l’esmentat Tribunal Suprem”.

miquel mallafré

 

Related Articles

Deixa un comentari