La PEPETA diu ‘Prou!’ als robatoris a les escoles i demana més mesures de protecció

No Comment

La plataforma d’AMPAs i AFA’s de l’Escola Pública de Terrassa, la PEPETA, demana més mesures per investigar i protegir els centres davant els múltiples robatoris que s’han donat les darreres setmanes.


“Augment molt preocupant de robatoris i vandalisme contra les escoles de Terrassa, en diversos casos amb reincidència i amb membres de la comunitat educativa a l’interior de l’edifici”, és el que constata la PEPETA. En un comunicat emès, la plataforma denuncia que a més del robatori de diners i recursos com ordinadors o instruments musicals, s’afegeix també el robatori o desperfectes a paneres de Nadal i recaptacions solidàries.

Donada la situació, des de la plataforma es demanen “més mesures de investigació i protecció contra aquesta mena d’incidents, tant per part de les autoritats educatives i policials municipals com autonòmiques”. I recorda que cal prioritzar la protecció dels recursos educatius, donat que “ja es troben prou vulnerabilitzats per l’infrafinançament i els efectes de la pandèmia, i que es reforcin els operatius, a més de restituir el més aviat possible els materials robats”.

“Cada atac a l’escola és un atac al nostre futur col·lectiu”, diu la PEPETA, “i també al present de centenars d’infants i les seves famílies”. Per això, fan també una crida general a la ciutat i la seva comunitat educativa per “augmentar la sensibilitat i la solidaritat en vers l’escola i la tasca diària de tots els infants i professionals”.

“Prou robatoris a les escoles de Terrassa, volem més i millors mesures de protecció dels espais escolars i més sensibilització sobre el fet que un atac a una escola, és un atac a tota una ciutat i el seu futur”, conclou la PEPETA.

 

 

Related Articles

Deixa un comentari