Nous estatuts, monogràfic amb les AVV i problemàtiques veïnals, temes del Consell Gestor de la FAVT

No Comment
El consell gestor de la Favt, reunit al Casal del Barri de Ca n’Aurell, el dissabte21 de maig. Foto: Favt

 

Cynthia Ramírez

El passat 21 de maig, la FAVT va celebrar el seu consell gestor. El president, Pepe Sánchez, va presentar l’informe trimestral i es va fer un resum del més destacat:
va comunicar que ja es disposa dels nous Estatuts, que permeten la modalitat de reunió telemàtica.
La Junta FAVT ha establert un calendari de reunions amb les associacions veïnals per conèixer els temes que més preocupen a les entitats i veure de quina manera se’ls pot donar suport.

Al consell, es van explicar les diferents problemàtiques de les AV Gibraltar-Lluís Companys, Xúquer, les Arenes, Grípia i Can Montllor, la Cogullada, Nova Associació de Veïns de Can Parellada, Pla del Bon Aire, Poble Nou – Zona Esportiva, les Martines i Font de l’Espardenyera.
També es va informar de l’acord amb Creu Roja per fer un conveni de col·laboració, per tal d’unificar esforços en l’àmbit de serveis socials.
Es van fer cinc cèntims de les reunions a les Comissions i Consells (Serveis Socials, Medi Ambient, Salut i problemàtica dels CAP Nord, Sud, Rambla i Can Roca, Pla Local de Seguretat, Taula Anella Verda, Residus, Rieres, Pacte DASIG, Capacitat diverses i Accessibilitat, Habitatge, OAT, Espai Drets, Comissió Ciutadana de la Carta Europea, Consell d’Entitats, Plataforma en la Defensa de la Sanitat Pública, Residències Públiques, Moviment per les Pensions dignes i Comissió AEG.
També es va comptar amb la intervenció dels representants de la FAVT al Comitè de Residus, Consell Municipal d’Habitatge i Capacitats Diverses i Accessibilitat.

Més participació de les AVV

D’altra banda, la FAVT està treballant en la preparació d’un monogràfic d’AVV i Entitats per crear una comissió i dur a terme aquest monogràfic.
Finalment, es va parlar de crear grups de treball interns sobre les diferents Comissions, Taules i Consells Municipals que més interessen, com residus, seguretat, sanitat, habitatge, rieres, residències, capacitats diverses, anella verda urbanisme, accessibilitat i mobilitat. D’aquesta manera es donarà major participació a les associacions veïnals i s’intentarà donar solucions a les problemàtiques i/o dificultats que veuen moltes entitats.

Related Articles

Deixa un comentari