Suggeriments després de la pausa: ‘Soberania Alimentaria’, Aixecaments de la Terra (SLT: Soulevements de la Terre), i més…

No Comment

Taula del Llobregat

Enfeinats preparant la jornada del dia 8 d’octubre a Sallent, on rebrem persones del camp de l’activisme i de la ciència que estan col·laborant activament per millorar la situació amunt i avall de la nostra conca –gairebé sense aigua-, ens plau reprendre el contacte setmanal amb els nostres subscriptors. I ho farem amb tres suggeriments.

Sugeriment núm. 1: Llegir la revista Soberania Alimentaria núm 47. I, si podeu, pre-inscriviu-vos i participeu de la seva presentació online a través de https://forms.komun.org/revista47 Segur que aprendrem mooolt!

Suggeriment núm 2 : Encara que hi hagi molta literatura escrita sobre els “Soulevements de la terre”, ens ha semblat que valia la pena recomanar aquesta entrevista a militants de la xarxa ecologista Aixecaments de la Terra (SLT: Soulevements de la Terre), perseguida per l’Estat francès, publicada per l’Accent: https://laccent.cat/aixecaments-de-la-terra-composicio-i-estrategia-de-laccio-de-masses/

Tercer suggeriment: Llegir el post de l’ACA sobre   la conca del riu Llobregat i el repte que suposa equilibrar la pressió que s’exerceix sobre el riu amb la necessitat de preservar la seva qualitat i veure el vídeo que l’acompanya. Comaparar-lo amb aquesta pàgina, més actual sobre el Parc Fluvial. Opinions, benvingudes!

Related Articles

Deixa un comentari