El barri de Ca n’Aurell tanca amb èxit la campanya “És Nadal a Ca n’Aurell”

No Comment

L’Associació de Comerciants de Ca n’Aurell, Diables de Ca n’Aurell i el Drac Baluk Astharot tanquen la campanya “És Nadal a Ca n’Aurell” amb un espectacular mapping a la plaça del Progrés.

L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat dissabte 7 de gener, va recollir tots els actes que s’han fet al barri durant les festes de Nadal i es va clausurar amb un castell de focs virtuals i un mapping elaborat per Àrea Mapping, Esterminio Produccions i Dis and Art.

Mariona Rierola, dinamitzadora de Ca n’Aurell Comerç ha valorat molt positivament aquesta primera edició de la campanya i, per la seva banda, Amadeu Aguado, regidor del districte 4, ha posat de relleu la importància de campanyes d’aquesta mena que “són positives per al barri” i reforcen la tradició, cultura i el comerç de proximitat.

Durant l’acte també es va presentar la nova temporada del Mercat de les puces de Ca n’Aurell, que es celebra l’últim dissabte de cada mes, amb dues novetats: la nova imatge del mercat i el seu canvi d’ubicació. A partir d’ara el mercat es celebrarà a la zona del bar del parc ja que l’espai habitual, la Masia Freixa, no està disponible per obres.


 

unnamed

In : Dia a dia

Related Articles

Deixa un comentari