Els socis d’Òmnium Terrassa aproven el pla de treball i el pressupost del 2023 i l’Anna Carol renova com a presidenta

No Comment
Anna Carol, presidenta d’Òmnium Cultural Terrassa, a la seu de l’entitat. Foto: PV

El dijous 19 de gener els socis d’Òmnium Terrassa van assistir a l’assemblea de l’entitat per aprovar el pla de treball i el pressupost de l’entitat per aquest 2023, que es va aprovar per unanimitat.

També, durant l’assemblea, hi va haver eleccions de la meitat de la junta i la renovació de presidència. L’Anna Carol va ser reelegida per unanimitat per continuar presidint l’entitat quatre anys més, conjuntament amb la resta de càrrecs de la junta que estaven sotmesos a eleccions.

Per aquest 2023 es mantenen molts dels projectes que Òmnium Terrassa ja fa temps que coordina, com els premis literaris de la Nit del Misteri, el curs d’història, la Flama del Canigó, la diada de Sant Jordi i el Sambori, així com conferències diverses. També activitats recents que han tingut molt bona acollida com el Cafè i Poesia, la Mostra de Glosa, el (Re)voltes o el VOC. Com a novetats destacar el Sopar Estellés, que aterrarà per primer cop a Terrassa al setembre, el Vincles, el nou projecte d’Òmnium Cultural per potenciar l’ús social del català, en el qual es volen crear nous grups de conversa per a persones que vulguin practicar la llengua i l’Escola de Formació Guillem Agulló.

Related Articles

Deixa un comentari