Concentració de rebuig al macropolígon a l’espai agrari Els Bellots, dilluns 20 de desembre

No Comment

La Plataforma Tu Ets Entorns convoca una concentració dilluns 20 de desembre de rebuig a l’aprovació definitiva de la modificació del POUM.


El passat dimarts es va fer públic que la Generalitat ha aprovat la modificació del POUM de Bellots II, la qual cosa facilita la implantació del macropolígon de logística que projecte l’Ajuntament en aquest valuós espai agrari. Segons la plataforma Tu Ets Entorns Terrassa, aquest pas, “per més que previsible, dona continuïtat a les facilitats que s’estan posant al procés urbanístic i confirma la sintonia entre el govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa per deixar carta blanca a la destrucció de l’entorn dels Bellots”.

Per continuar lliurant les seves reivindicacions, les 30 entitats i moviments veïnals i socials que formen part de la plataforma convoquen a donar resposta a la sentència amb una concentració al Raval de Montserrat, aquest dilluns 20 de desembre a les 19.30h. Volen mostrar el seu “rebuig i acabar l’any recordant que no tolerarem un procediment opac i que falta voluntat política per a complir amb els reptes de la crisi climàtica, ambiental i social que estem vivint”.

La Plataforma Tu Ets Entorns remarca que no és més que una fase més dins del procés urbanístic, i que encara falten altres passos com la redacció i aprovació del Pla Parcial. Avisen que continua sent una qüestió de voluntat política d’aturar i revisar el procés.

Related Articles

Deixa un comentari