Crida al suport ciutadà contra el judici als encausats pel Multireferèndum

No Comment

Quatre persones, tres terrassenques i una d’Ullastrell,  seran jutjades properament a Terrassa per participar a l’organització multireferèndum del passat 25 de maig, on coincidint amb les eleccions europees, es demanava el parer de la ciutadania sobre transgènics, deute públic, sobirania energètica i la Llei d’Iniciatives Legislatives Populars.

Les quatre persones enMultirefcausades s’enfronten a una falta de desobediència a l’autoritat penada amb una multa o una pena de presó que pot anar del  de als trenta dies de presó si es neguen a pagar-la.

Hi ha convocades concentracions de suport a la porta dels jutjats els dies dels judicis. Maria Sirvent, advocada, ha declarat:  “Volem que la societat civil els faci costat. Seria molt important que tothom acudeixi davant del jutjat el dilluns 3 de novembre, a les 12 del migdia. Estan en joc drets socials i humans fonamentals”.

L’advocada defensora d’aquestes 4 persones no entén perquè a Terrassa no s’han retirat les denúncies com ha passat amb mig miler més de casos a tot Catalunya, gràcies a un acord de les quatre fiscalies provincials.

Unes 100 entitats, moviments socials i partits polítics, la majoria terrassencs, han signat un manifest demanant la retirada de les denúncies presentades pels Mossos d’Esquadra i que els jutges arxivin els casos.

Related Articles

Deixa un comentari