El Casal Popular l’Atzur celebra el seu tercer aniversari

No Comment
La Gestora del Casal va organitzar el passat dissabte un seguit d’actes culturals i lúdics per celebrar l’aniversari, a la mateixa seu del Casal, a Ca n’Aurell.

tabala aniversari atzurTres anys de casal okupat i autogestionat amb el jovent com a protagonista. Es tracta del Casal Popular l’Atzur, que amb més força que mai arriba a fer tres anys de presència i lluita, en el centre de Terrassa. Va ser el novembre de 2012 quan aquest antic bar del carrer Arquímedes, al número 89, en desús des de feina anys i propietat de Caixa Penedès, va ser alliberat per un grup de joves. Des d’ençà, l’Atzur ha esdevingut un espai d’iniciatives socials i d’activitats diverses, de la mà de diversos col·lectius que s’hi apleguen, entre elles la CUP local.

A les set de la tarda de dissabte varen donar inici els actes de celebració, amb teatre i tabalada al carrer, i una cercavila que es va iniciar a la Plaça del Progrés, passant per la Rambla fins arribar al Casal. Allà es van visualitzar fotos i vídeos de la curta però ja intensa vida de l’Atzur, amb la seva evolució des de que es va ocupar.

Seguidament es va dur a terme un sopar popular i a la nit, música i festa, fins ben entrada la nit, amb una jam session i l’actuació de Rude Culture Sound i DJ Nil.

Related Articles

Deixa un comentari