Els Castellers de Terrassa estrenen el cinc de set a Badalona

No Comment

El passat diumenge, 25 de Març, els Castellers de Terrassa es van desplaçar a Badalona en motiu de la Diada d’inici de temporada dels Castellers de Badalona, juntament amb la colla local i la Colla Jove de Barcelona. La diada va començar amb dos pilars de quatre de les tres colles per reclamar la llibertat de tots els presos polítics i el retorn de tots els exiliats.

Els Castellers de Terrassa van obrir la seva actuació amb el primer cinc de set de la temporada. El castell es va mostrar quiet i serè en tot moment. En segona ronda, els egarencs van descarregar el segon quatre de set amb el pilar de la temporada. El castell va pujar tranquil, però desprès de la carregada del quatre es va haver de treballar per mantenir les mides i poder descarregar-lo. Per tancar les tres rondes, els blau turqueses van descarregar un quatre de set amb configuració segons-quarts-quints encarat als castells de vuit. Per acabar la seva actuació, van descarregar el pilar de cinc. La colla va aprofitar l’actuació per estrenar diversos baixos i provar noves peces a nivell de pinya.

La colla local va obrir la seva actuació amb el quatre de set amb el pilar, que van haver de desmuntar per indecisió de la canalla en el moment de carregar el quatre exterior. En segona ronda, els Castellers de Badalona van descarregar el quatre de set i en tercera ronda van descarregar el tres de set. En ronda de repetició, els micacos van tornar a assaltar el quatre de set amb el pilar que, de nou, va quedar en un intent desmuntat. En la ronda de pilars van descarregar el vano de cinc.

La Colla Jove de Barcelona va obrir la seva actuació amb el quatre de set que, malgrat un ensurt al moment de sortir la canalla, es va poder descarregar sense un treball excessiu. En segona ronda la colla de la ciutat comtal va alçar el cinc de set que va quedar en intent desmuntat. En tercera ronda van descarregar el tres de set i en ronda de repetició van descarregar la torre de sis. A la ronda de pilars van descarregar el pilar de cinc.

Tot i la mala situació meteorològica, la diada es va poder fer al local dels Castellers de Badalona amb relativa normalitat i els Castellers de Terrassa no van veure afectat el seu programa, mostrant la plena confiança en els castells que la colla prova a plaça.

Els Castellers de Terrassa posen els ulls en un intens mes d’abril en que participaran de la Culturassa el 14 d’Abril i el 15 d’Abril celebraran la Diada del Local, a més de la Diada de Sant Jordi, sempre marcada en negreta en el calendari dels blau turqueses.

Resum de l’actuació

Castellers de Badalona: 2p4 id4d7p 4d7 3d7 id4d7p Vd5

Castellers de Terrassa: 2p4 5d7 4d7p 4d7 p5

Colla Jove de Barcelona: 2p4 4d7 id5d7 3d7 2d6 p5

Related Articles

Deixa un comentari