6a Caminada Popular Solidària, per beques d’estudi per a joves de Guatemala, diumenge 3 juny

No Comment

El Centre Excursionista de Terrassa organitza i convoca a una nova caminada popular solidària, la sisena, el proper diumenge dia 3 de juny. Un recorregut per Viladecavalls, itineraris entre 9 km i 15 km, i ruta guidada-familiar en grup.

Aquesta caminada es fa en suport i benefici dels projectes solidaris en educació que desenvolupa l’associació (ONG) Oberts al Món. Aquesta ONG ve oferint, des de fa 12 anys, suport econòmic i col·laboració solidària a cinc escoles que les germanes Dominiques tenen distribuïdes per les zones rurals guatemalenques del Quiché i Alta Verapaz.

La col·laboració és en forma de beques per escolaritzar infants dels cicles de primària i bàsica i per a estudis superiors i universitaris. Millora de les instal·lacions de les escoles: equipament d’aules d’informàtica, tallers de fusteria, tallers de cuina i de teixits artesanals i diversos programes de formació en música, art, reforç escolar, infermeria, mecànica, informàtica, entre d’altres. També s’han construït quinze noves escoles a diferents aldees rurals del departament del Quiche. L’educació en aquestes zones rurals es quelcom molt important per transformar la realitat social i canviar la vida d’aquestes persones.

Related Articles

Deixa un comentari