Arriba la 5a edició del Cicle de Cinema i Drets Humans

No Comment

La Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER), juntament amb la Síndica de Greuges de Terrassa, organitza el Cicle de Cinema i Drets Humans, que aquest any arriba ja a la 5a edició. Aquest cicle s’emmarca dins els actes de celebració de Sant Raimon de Penyafort al col·legi d’advocats.

Enguany el programa inclou sessions de cine-fòrum els dies 14, 20 i 26 de maig i 1 de juny, obertes a tots els ciutadans de Terrassa, Rubí i Sant Cugat i amb l’assistència de destacades personalitats que contribuiran, sens dubte, a un debat enriquidor.

Aquí es pot consultar tot el programa, dividit en 4 sessions amb projecció de pel·lícules o documentals, i la participació de diferents personalitats, com ara Eduardo Rojo, catedràtic del Dret del Treball, Arcadi Oliveras, economista, professor de Cièncias Polítiques i fundador de Justícia i Pau, i Diosdano Toledano, històric dirigent sindical.

A més, el dia 26 de maig, coincidint amb la sessió del Cicle dedicada als Drets de les Persones amb Discapacitat, tindrà lloc una sessió formativa gratuïta organitzada en col·laboració amb l’Aula de Derechos Humanos de la Fundación Abogacía i la participació de diverses entitats que durà per títol Las personas con discapacidad ante los procedimientos judiciales. Los estándares de la Convención sobre los Derechos de las personas con discapacidad.

Related Articles

Deixa un comentari