Cap a l’11 Setembre 2016, per la República Catalana, 500 espelmes a la pl. Vella (Informacions per participar-hi)

No Comment
3 setembre 2016 pl Vella TxI Acció preparatòria de l’11S d’enguany a la plaça Vella, organitzada per Terrassa per la Independència. Foto TxI

L’acte va reunir a un bon nombre de públic que va poder rebre informació sobre les diverses actuacions de l’estat espanyol per obstaculitzar iniciatives impulsades pel Parlament i el Govern de Catalunya destinades a pal·liar situacions d’emergència social en que es troben importants bosses de població de casa nostra.

Seguidament es va oferir la projecció de l’emotiva pel·lícula “La revolució cantada” que explica, a través de la veu dels propis protagonistes que varen viure-la, la tortuosa història de la república bàltica d’Estònia durant el s.XX fins a la declaració de la seva independència en el 1992.

Aquest dissabte 3 de setembre la Pl. Vella de Terrassa va ser l’escenari de dues accions organitzades per Terrassa per la Independència, l’acte va reunir a un bon nombre d’assistents que va poder rebre informació sobre les diverses actuacions de l’estat espanyol per obstaculitzar iniciatives impulsades pel Parlament i el Govern de Catalunya destinades a pal·liar situacions d’emergència social en que es troben importants bosses de població de casa nostra.

Seguidament, i després d’un parlament de la coordinadora de Terrassa per la Independència, Esther Sacho, es va oferir la projecció de l’emotiva pel·lícula “La revolució cantada” que explica, a través de la veu dels propis protagonistes que varen viure-la, la tortuosa història de la república bàltica d’Estònia durant el s.XX fins a la declaració de la seva independència en el 1992. Un exemple de tenacitat, persistència i civisme per a tothom.

Així serà l’11S 2016

Aquest Onze de Setembre, per primera vegada, Catalunya té un Parlament amb majoria independentista i el Govern de la Generalitat amb un mandat i un compromís inequívocs per la independència. Hi ha al país un estat d’opinió i d’ànims favorable a l’autodeterminació i, conseqüentment, que vol construir la República Catalana. Les entitats organitzadores de la Diada d’enguany, després d’un estiu que semblava amb poca empenta, no dubten ara ja de cap manera que s’ompliran els carrers de Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona, les cinc ciutats que polaritzaran la tensió, anhels i vots en favor de la llibertat i la independència.

Com serà l’Onze de Setembre de 2016?

Si no t’has mobilitzat encara, no importa. En qualsevol circumstància, amb o sense inscripció o preparació, cal participar, fer presència en el punt més proper. Igualment, cal assabentar-se i tenir en compte els consells pràctics:

  • És molt important inscriure’s al tram, per assegurar una organització tan bona com els anys anteriors
  • A Terrassa per la Independència hi ha els paquets amb la samarreta, el retolador per personalitzar-la amb el teu nom, el punt groc, etc. des de la setmana del 22 d’agost.
  • També, com cada any, a TxI organitzen autocars per anar al punt corresponent, A tot el Vallès Occidental li correspon el tram 38, al Passeig de Sant Joan de Barcelona (inscripcions al local a partir del 22 d’agost, el preu de l’autocar és de 10€)

Amb R de República Catalana, la samarreta d’enguany

Aquesta és la samarreta de l’11 de setembre del 2016, per demostrar que el poble està #apunt.

11s2016_samarreta

La samarreta d’enguany simula la d’un equip esportiu, un equip de futbol. Té al darrere un 11, en al·lusió a l’Onze de Setembre i al fet de ser una pinya, a punt per guanyar. El pit té una variant del motiu gràfic central de tota la campanya, el punt, amb una R que remarca quin és el lema: “a punt per la República Catalana”.

La samarreta és blanca perquè és un color que destaca molt i perquè és personalitzable: el paquet conté un retolador perquè cadascú hi pugui posar el seu nom i un gran punt groc.

Un país en moviment: punts, comarques i trams

11s2016_mapa Principat

11s2016_trams BarcelonaQuè farem l’Onze de Setembre, a les 17:14?

Expliquem la Diada pas a pas;

5 PUNTS, UNA SOLA ACCIÓ

1: A les 17:14 h, les campanes de la Seu Vella de Lleida anunciaran l’inici de l’acció.

2: A continuació:

Es llegirà una part del manifest comú i, tot seguit, sonarà una cançó instrumental.

Tothom a Lleida aixecarà els punts fent l’efecte d’un batec al ritme de la música.

3: Tot seguit, farà l’acció Berga. Després, Salt, Tarragona i Barcelona.

4: Un coet a cada ciutat anunciarà que ha arribat el moment d’aixecar els punts alhora —un batec al ritme de la música.

Serà un país que batega, la República Catalana naixent i triomfant.

En aquell moment, colles castelleres construiran uns pilars, simbolitzant els valors que fonamenten la República Catalana.

Ja arriba la República Catalana, estem a punt per a un futur millor per a tothom!

Related Articles

Deixa un comentari