Creix la campanya Papers sense Contracte. Manifestació l’11 d’abril a BCN

No Comment

La Direcció General d’Immigració de la Generalitat treballa amb un esborrany en el qual es planteja “per primera vegada”, subratllen des de la Campanya Papers sense Contracte, que la vulnerabilitat sigui causa d’excepció de contracte de treball. Creuen els col·lectius d’immigrants que encara és un esborrany “confús i amb problemes”, però mostra ja un canvi de criteris.

Manifestació a Barcelona, 1 de juny de 2014. Foto: Papeles para Todxs Manifestació a Barcelona, 1 de juny de 2014. Foto: Papeles para Todxs

A la seva darrera assemblea, aquesta mateixa setmana, la Campanya informà que la mobilització ha pres una “extensió i una força molt grans”, estenent-se per les quatre províncies del Principat. Representants d’assemblees o grups de treball a 29 ciutats presentaren informe de l’activitat local: Barcelona, L’Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Granollers, Mollet, Polinyà, Santa Perpètua, Les Franqueses, Terrassa, Sabadell, Rubí, Mataró, Pineda de Mar, Argentona, Blanes, Premià de Mar, Sant Feliu de Guixols, Cassà de la Selva, Cornellà, Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Olesa de Montserrat, Lleida, Salt, Figueres, El Vendrell, Sant Vicenç de Castellet, Llagostera.

La manifestació prevista pel dia 4 d’abril ha estat adiada i tindrà lloc el dia 11 d’abril.

Related Articles

Deixa un comentari