Dinar-tertúlia a La Trobada sobre nutrició i prevenció del càncer, dilluns 27

No Comment

La Trobada continua amb el cicle de dinars-tertúlies centrades en la prevenció del càncer. La primera tertúlia va ser amb la Dra. Eres, en aquesta ocasió, serà la nutricionista Jordina Casademunt que ens parlarà de com podem millorar la salut intestinal a través de l’alimentació. La nutrició té un paper fonamental per prevenir el càncer, és per això que Casademunt ens explicarà la importància d’una bona salut intestinal, dels aliments que hem d’incorporar a la nostra dieta i dels que hem d’evitar.

botomalarrassa

Diplomada en nutrició i dietètica, experta en psiconeuroimmunoendocrinologia, responsable de la Unitat de Nutrició de la Clínica IMOHE, Jordina Casademunt estarà disposada a donar consells per aquells que vulguin assistir al dinar-tertúlia. Com sempre, a La Trobada, volem que aquest espai sigui de diàleg, interacció entre la convidada i els assistents. Una ocasió extraordinària per informar-nos de com podem millorar la nostra qualitat de vida.

El preu del menú serà l’habitual de 8,90€. L’aforament és limitat i la reserva obligatòria, trucant al número 625 45 58 63 o a través del correu electrònic latrobadaterrassa@gmail.com.

Related Articles

Deixa un comentari