El Gremi d’Hostaleria de Terrassa canvia la Junta Directiva

No Comment

El passat dilluns dia 15 de gener, el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca va celebrar amb assemblea Extraordinària les eleccions a la Junta Directiva del mateix.

Lluís Ristol, que ocupava el càrrec de President des del maig del 2009 en substitució de l’avui reconegut Artur Martínez, no renova el seu càrrec, encara que continuarà vinculat a aquesta associació.

Ristol ha viscut durant aquests prop de 10 anys les mobilitzacions per la Llei del tabac, l’ordenança de terrasses de la ciutat, la crisi, el canvi de seu (del carrer Ample a la Ctra. De Castellar) i la reestructuració del Gremi.

Des del Gremi d’Hostaleria es remarca també la feina feta per ell i el seu equip, en què han revolucionat el calendari d’activitats: la ruta de “Tapa en Tapa”, les jornades de la caça i el bolet, el Menjazz (ruta gastromusical coincidint amb el Festival de Jazz de Terrassa), les activitats de la Festa Major i Fira Modernista, la ruta de tapes EmBARca’t… sense oblidar la tasca duta a terme amb l’Ajuntament de la ciutat i amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental per donar visibilitat al projecte “Terrassa Gastronòmica”. Així com la tasca en relació a fer visible els establiments homologats per l’Associació de Celíacs de Catalunya. A Terrassa podem trobar avui molts establiments de restauració que ofereixen servei sense gluten.

Xavier Gómez, nou president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, i Lluís Rístol, el president sortint.

Avui la programació al Gremi d’Hostaleria és molt complerta i variada, amb propostes noves per a cada temporada de l’any.

En Xavier Gómez Febrel, del Restaurant Zurito Terrassa, és a partir d’ara el seu successor i nou President, una persona jove, dinàmica amb emprenedoria que juntament amb el seu equip continuarà la tasca ben feta durant aquests darrers anys.

President: Xavier Gómez – Restaurant Zurito Terrassa
Sots-President: Maite Garcia – Sa illa
Secretari: Alfons Ferrero – L’Alegria del Teatre
Tresorer: Nuria Garcia – Restaurant La Torreta

Related Articles

Deixa un comentari