Els Minyons retornen la loteria de Nadal

No Comment

Els malves han pres aquesta decisió arrel de la repressió viscuda pel poble català el darrer mes

Els Minyons de Terrassa han acordat deixar de vendre loteria de Nadal comercialitzada per Loterias y Apuestas del Estado. La Colla ha pres aquesta decisió a la vista de les preocupants accions preses contra Catalunya per l’Estat els darrers temps. Segons el seu president, Jordi Juanico, “la colla com a ens dins de la societat no pot restar impassible davant de les vulneracions de drets que estem patint les darreres setmanes al país”.

Informen de la junta que, com que la Colla ja havia començat a vendre butlletes per a aquest sorteig, com venia fent, gradualment s’estan retirant de la circulació els talonaris distribuïts i no venuts. O sigui, que amb els ja venuts no hi haurà cap problema, car la Colla garanteix el cobrament de tots aquells premis de les butlletes.

Manifestació per la Democràcia i la República

Igualment la Colla fa una crida a la mobilització convocada per la Taula per la Democràcia (ens de la qual la Colla en forma part) sota el lema «Per la Democràcia i la República: Jordis llibertat», del proper dissabte a Barcelona.

Related Articles

Deixa un comentari