La Síndica i Prou Barreres volen que tots els edificis d´ús públic s’adaptin a persones amb discapacitat

No Comment

Avui dilluns 9 de juliol, la Síndica Municipal de Greuges de Terrassa, Isabel Marquès, i l’associació PROU BARRERES, han signat un nou conveni de col·laboració entre ambdues parts. L’objectiu no és altre que la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i/o diversitat funcional.

Ambdues parts van signar el seu primer conveni de col·laboració el 28 de setembre de 2010, el qual va restar vigent fins al 28 de gener de 2015. A la reunió realitzada, s’han analitzat aspectes relacionats amb la millora de l’accessibilitat dels edificis de titularitat pública o privada destinats a ús públic de la ciutat, amb l’objectiu que resultin adaptats per a persones amb diversitat funcional.

Des d’aquestes entitats es reclama el compliment de la normativa vigent sobre la supressió de barreres arquitectòniques, que permeti garantir l’accés a totes les persones amb diversitat funcional i millorar la seva qualitat de vida, fent de Terrassa una ciutat accessible i inclusiva.

Les actuacions que l’Associació Prou Barreres està duent a terme segueixen la línia de compromís assumit en el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, amb la finalitat de donar suport al desenvolupament d’una ciutat accessible per a tothom.

Related Articles

Deixa un comentari