L’Ajuntament redueix a la meitat la freqüència dels busos i ajorna la Fira Modernista de maig

No Comment

El Govern municipal informa, un cop realitzada la reunió d’avui dijous del Comitè de Seguiment d’Emergència,  de les noves mesures amb motiu de la situació generada pel Coronavirus, emmarcades en la fase d’Emergència-1 del Pla Municipal d’Emergència i de l’estat d’alarma.

D’aquesta forma, el Govern municipal ha acordat reduir gairebé a la meitat (un 43%) la freqüència del servei de transport públic col·lectiu urbà de viatgers de Terrassa. Aquesta reducció de servei suposa tot un seguit de canvis, vigents del 20 al 29 de març, segons els quals s’incrementa el temps de pas entre els vehicles respecte l’oferta de servei habitual. D’altra banda, se suprimeixen 3 línies: la línia que dona servei els dimecres per motiu del Mercadal; la línia 17, que dona servei els divendres i dissabtes per la nit; i la línia que dona servei a persones amb capacitats diverses, donat que aquest darrer col·lectiu no fa ús d’aquest servei actualment.

També es redueix el nombre de vehicles en servei a la meitat aproximadament els dies laborables, mentre que els dissabtes i diumenges es mantenen en un valor similar. La reducció del servei es farà mantenint els llocs de treball actuals, segons explica el Govern. L’alcalde ha dictat un decret ordenant i desenvolupant aquestes mesures.

Ajornades les celebracions de la Fira Modernista i la Fira de l’Oliva

El Govern municipal ha decidit ajornar la celebració de la Fira Modernista corresponent a 2020, prevista pels dies 8, 9 i 10 de maig, així com la Fira de l’Oliva, que s’havia de celebrar el 25 d’abril.

Aquest ajornament implica la suspensió de tots els preparatius per a les dues activitats. En funció de l’evolució de la situació actual i de la seva durada, informa el Govern, s’estudiaran en el seu moment les possibles alternatives.

En aquesta línia, l’Ajuntament està estudiant el calendari d’activitats previstes per als propers mesos a la ciutat de Terrassa, i anirà prenent decisions quan correspongui, d’acord amb l’estat d’emergència i alarma declarat.

Related Articles

Deixa un comentari