S’ajorna el Congrés pels Drets Humans degut a la situació política a Catalunya

No Comment

L’organització comunicarà properament la nova data i el programa del Congrés, que s’havia de celebrar a Terrassa els dies 19 i 20 d’octubre.


La Comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana ha decidit ajornar temporalment el III Congrés Drets Humans, el qual s’havia de celebrar a Terrassa els dies 19 i 20 d’octubre. L’organització considera que, donat els actuals esdeveniments polítics i socials que s’estan vivint a Catalunya, es més convenient “donar un marge de temps prudent que atorgui unes millors i més adequades perspectives en la reflexió al voltant dels drets socials”.

Sota el lema de “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials”, la cita s’havia de celebrar al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica, i comptava com a amfitrió amb el Col·legi d’Advocats de Terrassa. Aquest congrés s’impulsa amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliment dels drets que li són reconeguts.

botomalarrassa

La multidisciplinarietat del Congrés es tradueix en tota una sèrie de taules rodones amb diferents experts, i diversos tallers pràctics que abordaran la justiciabilitat de diferents drets, com ara el dret a un medi ambient saludable, el dret a l’educació, el dret a l’habitatge o el dret al treball i a les prestacions de la Seguretat Social, entre altres.

Ara, la cita queda ajornada fins a una propera data a determinar, la qual serà comunicada aviat per l’organització, així com el programa de tallers i activitats que s’hi portaran a terme.

Related Articles

Deixa un comentari