Tot apunt per a la 1a edició de la Cursa de les Ciutats de Terrassa

No Comment
Direcció tècnica de la Cursa.

Més de 300 inscrits, un entrenament obert per a tothom a càrrec de Jaume Leiva, una cursa especial pels més petits, i un munt de regals per la bossa del corredor i pel sorteig al final de la jornada solidaria.

L’organització, Chelo Fernández i Informàtica Industrial IN2, juntament amb la Direcció Técnica a càrrec de Recreesport, encaren la recta final de tots els preparatius de la Cursa de les Ciutats que vol ser un exemple de solidaritat de la ciutat de Terrassa, sumant-se a les de Alacant, Las Rozas (Madrid), Milà i Bolonya, en la lluita contra el càncer de pàncrees, per a la qual cosa presenta:

Entrenament obert a tothom a càrrec d’en Jaume Leiva

La solidaritat és una de les mostres i valors de l’esport. I el padrí de la Cursa de les Ciutats de Terrassa, l’atleta egarenc Jaume Leiva, ho posa en pràctica, oferint per a tothom un entrenament exclusiu el proper dia 25 d’octubre a les 19,-h a la Plaça Nova. Obert a tothom i que es farà conjuntament amb l’equip atlètic I run with Leiva, consistirà en la realització del mateix circuit de la cursa (5km) a trot suau, sessió de tècnica de cursa i estiraments (60-75min). A la finalització, l’organització s’oferirà avituallament i un petit refrigeri a tots els participants, i un sorteig d’articles esportius i altres productes de primeres marques que s’han sumat a aquesta iniciativa.

Les Inscripcions per a l’entrenament es poden fer enviant corre electrònic a chelo@asociacioncancerdepancreas.org, o a l’esdeveniment del facebook.

Entrenament amb Leiva

Novetat: Cursa pels més petits

En aquest sentit com a novetat s’ha creat una cursa específica pels més petits, de 0 a 10 anys. Serà a les 10,-h quan es donarà el tret de sortida a la Plaça Nova cantonada Baldrich, perquè el més petits també puguin ser solidaris, donant una volta, d’aproximadament 600, a la Plaça del Vapor Gran i arribant la mateix línia de meta. On els esperaran premi pels 3 primers masculí i femení, de 0 a 5 anys (nascuts fins el 2013) i els 3 primers masculí i femení, de 6 a 10 anys (de 2008 a 2012). No obstant això igualment poden participar en la cursa de la distancia dels 5km.

Tots seran obsequiats amb una bossa amb magnífics regals gentilesa dels col·laboradors que s’han sumat a la Cursa de les Ciutats.

Participació: més de 300 inscrits a falta de gairebé un mes, amb participació confirmada de Nacho Cáceresi Bartolomé Serrano.

Aquesta cursa està oberta a tots, grans i petits, als que vulguin córrer i als que vulguin fer el circuit des de la Plaça Nova, passant per la Rambla, 22 de juliol i centre de Terrassa, caminant i passant una bona matiné solidaria que finalitzarà amb un gran sorteig de fantàstics regals entre els participants. A poc menys d’un més ja es compta amb més de 250 inscrits en la categoria d’adults i gairebé 50 en la de nens. Les inscripcions es poden realitzar en www.carreracancerpancreas.es , al preu de 10€ per adults i 5€ els nens.

En el 2015 celebrada a Alacant i a Las Rozas (Madrid), la Carrera de las Ciudades va tenir una participació de 3.800 participants, amb una xifra de 30.000€ de recaptació. En el 2016 sumant a les dues anteriors ciutats Roma, van ser també 3.800 participants, però amb 60.000 € de recaptació, en la darrera edició del 2017 sumant-hi Milà, 4.800 participants i 72.000 € de recaptació.

Creada per l’Asociación Cáncer de Páncreas i per l’Asociación Española de Pancreatología (AESPANC), la Cursa de les Ciutats te l’objectiu d’impulsar la investigació del càncer de pàncrees a través de les beques Carmen Delgado i Miguel Pérez-Mateo, que es doten del 100% de les inscripcions i donacions, amb la finalitat d’augmentar l’esperança de vida dels malalts de càncer de pàncrees. Un dels càncer més agressius que tendeix a reproduir-se de nou en el 90% dels pacients operats, essent l’únic tumor maligne que ha augmentat el índex de mortalitat en els darrers anys i en ambdós sexes.

Related Articles

Deixa un comentari