Les treballadores de contact-center aniran a la vaga novament el 28 novembre

No Comment
Dibuix d'Azagra, publicat a la web de CGT Dibuix d’Azagra, publicat a la web de CGT

Els sindicats del sector de contact-center (CCOO, UGT, CGT, CIG, USO, COS) convoquen nova jornada de vaga pel dilluns 28 de novembre. La patronal no vol saber res i manté la negativa a negociar. Pitjor encara, fins i tot allò que han sentenciat els tribunals, com és el pagament dels incentius en vacances, s’ho volen estalviar. «Es pot tenir menys vergonya encara?», denuncien des de CCOO.

Durant les tres jornades de mobilització dels passats mesos, especialment l’aturada total del dia 6 d’octubre, les treballadores del sector han demostrat una decisió i força prou gran, però la patronal confia en debilitar la moral de la gent, car mantenir la lluita té un cost humà i econòmic.

Així doncs, el proper 28 de novembre es produirà una nova jornada de vaga i agitació. «Si volen que novament ens mobilitzem massivament, que de nou tota la societat es faci resò dels seus incompliments, que les empreses i els clients pateixin els efectes del seu immobilisme, això és el que tindran», sentencien des de CCOO en un comunicat fet públic aquest 10 de novembre.

El proper 18 de novembre, com a preparació, es convoquen concentracions en tot l’Estat espanyol per donar a conèixer aquesta situació i realitat diària.

Des de la CGT consideren que cal fer força ara per canviar les coses, aprofitant que «mai abans les aturades i vagues havien tingut tant de seguiment en tot l’Estat; mai la nostra lluita havia aconseguit tanta visibilitat ni havia rebut tant suport des dels mitjans de comunicació i les xarxes social; mai abans s’havia destapat la realitat que s’amaga al darrere de les empreses de telemàrqueting».

 

Related Articles

Deixa un comentari