[Miquel Mallafré] Estat de dret, no, Estat judicial, sí

No Comment

Que diu la judicatura del règim borbònic que Veneçuela és una dictadura. Així alterem la democràcia i el que va sortir de les urnes, d’aquesta manera el PSOE s’assegura una majoria parlamentària. No patiu, això la fiscalia us ho afinarà.

Parlamentaris elegits lliurement pels votants, eliminats per la Fiscalia. S’ha de votar el que manin els fiscals perquè si no els agrada el que vota el populatxo, s’ho passen pel folre. Deixem que la Fiscalia faci la seva feina i nomenin ells directament als parlamentaris tal com es feia amb la democràcia orgànica franquista. Aquests catalans han tornat a votar amb el cul, ni colpejant-los, ni tancant els seus caps a la presó, ni destrossant-los la sanitat, ni l’educació, ni humiliant-los amb el 155, ni provocant-los dia rere dia, no hi ha manera que sàpiguen votar com a ells els agrada.

S’haurien de repetir les eleccions només a Catalunya fins que guanyi algú dels seus, no es pot cedir davant la democràcia vertical, la llibertat i els drets humans… Al trio de Colón els encantaria enviar la legió amb cabra inclosa a Catalunya i, als tres passejar-se en un cavall blanc per les Rambles. Els queda poc per dir que això és una dictadura feixista, ànims campions.

Treure els drets a algú no condemnat. Tot en ordre. Això és Ankara. Vulneren els drets de tota la gent que ha votat aquests partits, mentrestant seguim gaudint d’una “democràcia plena i consolidada”, oi que sí?

Van començar fa anys amb la il·legalització d’HB i el tancament d’Egin i Egunkaria, perquè “sense violència tot era possible”. Ara tenim a una Fiscalia que empresona polítics electes, que diu que insultar els nazis constitueix un “delicte d’odi”, que arresta a titellaires com a terroristes, que condemna a Pablo Hasél, Cèsar Strawberry o a Valtonyc…, estic generalitzant (m’és ben bé igual) però encerto.

Vivim en un estat repressiu, sense masses matisos. Quan el Congrés no se’n surt li passa el pastís als jutges, aquests instrueixen i ho deixen en mans del TS o el TC, el rei col·labora amb un “a por ellos” i l’Audiència Nacional (digne successora del franquista Tribunal d’Ordre Públic), ho remata. Pel camí queden les euro ordres fantasmes, la infàmia i el despropòsit.

Decidir la suspensió dels presos polítics electes és excloure als principals representants en el Congrés i el senador català amb més vots. És excloure a Catalunya d’Espanya. És ratificar que Catalunya no està ja a Espanya, que se l’exclou. Aquest intent (barroer) de marginar els polítics catalans criminalitzant-los ha estat un altre fracàs. Excloure’ls i jutjar-los és excloure i jutjar a Catalunya. Tenen una perspectiva unionista de saldo. Només es ratifica la ruptura definitiva. Que els suspendran, queda clar. Però no sortiria més a compte fotre fora els nazis del Congrés i suspendre i renovar a tota la Fiscalia?

miquel mallafré, 22 de maig de 2019

Related Articles

Deixa un comentari