[Miquel Mallafré] La personificació del mal

No Comment

Ho confesso, és esgotador haver de suportar, sobretot, a tant feixista com el que ens ocupa. El miserable fent pàtria. Quin discurs més retorçat per donar suport a un cop d’estat. Queda clar que si a aquest mamarratxo no li agrada l’amnistia, vol dir que s’ha d’apostar per ella. Què proposen per a Catalunya, per l’economia o per la igualtat?

L’heroi de Perejil, ja té experiència en fotre’ns en marrons (guerres, per ser més exactes), els altres implicats en la famosa fotografia de les Açores van disculpar-se i demanar perdó, ell, no, ell és així, un indesitjable perillós, un personatge sinistre com no n’hi ha d’altres. Per si hi ha algun dubte, les seves proclames són bons arguments per les negociacions d’un govern de coalició. Cada vegada sembla més un personatge que es presenta a un càsting per “El Dictador 2” de Chaplin, o està totalment abduït per l’esperit d’Adolf. Físicament només li cal el bigotet. Quina mala llet arriba a tenir la dreta quan no pot governar.

Porto temps dient que aquest bandarra dirigeix el PP, però vota a Vox. Tan cec està tothom? Algú es pot creure que Feijóo o Ayuso representen alguna cosa? Ningú s’adona que aquesta última porta enganxada a les seves calces a M.A.R., la veu borratxa del seu amo Aznar? Per favor, si és el més gran terrorista d’aquest país i es passeja com si fos l’amo de la península.

El que fa aquest pàjaro no té desperdici. Al marge de mentir com un pòtol, sempre treu a relluir el que és en realitat, un falangista disfressat de demòcrata, cosa que mai ha estat. El dels atemptats de l’11M i les mentides d’Atocha, el de la boda de l’Escorial amb convidats il·lustres (més de la meitat a la trena), el que ens va fotre en la guerra d’Iraq, el del Prestige, el creador de la bombolla immobiliària, el de la corrupció del seu partit fins al moll de l’os, el creador d’una cleptocràcia d’uns governs de malvats que només buscaven com enriquir-se a esquena de saquejar el país, un autèntic dèspota, indigne de cap a peus.

Ara és un provocador que només busca l’enfrontament. Una cosa està clara: Aznar, González, Guerra i d’altres etcèteres, segueixen vivint en una Espanya antiga, aquella de l’enfrontament de les idees polítiques que poden derivar en violència social, són els que estan recolzats pels diferents estatus de l’administració així com pels mitjans afins a la dreta i els seus acòlits feixistes.

Anem pel pedregar quan els líders del passat foten els nassos en la política actual, perquè les seves idees són del temps de la Bella Dorita, arnades, fora de lloc i de tota idea racional, i algú hauria de posar vedat als conspiradors de cara descoberta com els esmentats. Coneixeu el quadre de Goya “Dol a garrotades?”, doncs això, de segur busquen això, trencar el país al preu que sigui.

Aquesta fauna del PP tenen uns collons que se’ls trepitgen. Convoquen un acte contra una cosa que ells mateixos van atorgar en el seu moment (amnisties a dojo) i estarien disposats a fer-ho avui en dia, si l’altra part els brindes l’oportunitat. Ben bé que el dia que va desaparèixer ETA se’ls va enfonsar el discurs, per tant, ara només queda traure a passejar a Puigdemont.

La dreta espanyola sempre ha tingut un “dolent” a qui carregar-li el mort. Bàsicament bascos i catalans (és esgotador ser català), aquest és tot el seu argumentari. És per Espanya, l’esquer perfecte per tots els ignorants, o més aviat per una entelèquia de la seva ànima feixista. L’última bala de Feijóo, recórrer a la rata de les Açores per aconseguir el que no ha pogut, queda tot dit.

El més gran perill per la democràcia d’aquest país no és l’independentisme, el més gran perill és aquesta dreta post-franquista que seguim patint i que és incapaç d’entendre i respectar la realitat plural i multinacional. S’atansen temps obscurs i amenaçadors amb aquests personatges que no estan disposats a tornar a l’oposició quatre anys més i, si les urnes no els ha atorgat el poder, ells ja s’encarregaran de prendre’l.

Si existís un mínim de justícia al país, aquesta hiena ja faria temps que estaria a l’ombra. Com s’atreveix a cridar a una rebel·lió colpista? Realment, pot haver una bèstia més repugnant a Espanya?

miquel mallafré, 13 de setembre de 2023

Related Articles

Deixa un comentari