Wert ataca de nou!

Comment Off
WERT ATACA DE NOU: VOL FER DESAPARÈIXER L’ASSIGNATURA DE MÚSICA DE L’ENSENYAMENT.
 
“La vida sense música seria un error” (Nietzsche)
 
Argument d’aquest ignorant que produeix nàusees: “Hay materias que distraen a las asignaturas instrumentales (Ciencias, Lenguas y Matemáticas) en detrimento de otras”.
 
Crec que puc parlar en propietat, conec la música professional des de fa molts anys. No fa falta estudiar les grans obres quan ets nen, qualsevol melodia —encara que sigui amb una flauta dolça— pot commoure’t. Si desapareix la música en aquesta etapa, d’on sortiran els estímuls per dedicar-te a la música? De la religió?
 
Wert 2És una autèntica barbaritat. La música, ministre ignorant, a més de música, ensenya pensament abstracte. La combinació de set notes pot crear una melodia, que els ritmes canviïn el sentit, encara que toquisFrère Jacques, és molt útil. A mi m’agradava, i com se’m donava bé, la meva mare em va posar en una acadèmia, i crec que vaig arribar a aprendre matemàtiques per les escales, els harmònics, els intervals i d’altres coses que vaig aprendre. La lògica que vostè aplica per treure la Música, té la mateixa explicació que la de treure la Química, les Mates o la Llengua, total a parlar ja aprenem tots encara que sigui amb el cul.

Filosofia, Història, Geometria, Àlgebra, Aritmètica, Música i Astronomia. Aquestes assignatures haurien de ser obligades per entendre l’univers i l’ésser humà. Si vostè les vol treure només té una explicació, i no és altre que la societat sigui molt més ignorant del que ja és. Si fos per vostè, seguiríem a Atapuerca. Vostè pretén consolidar un sistema educatiu arcaic, això sí, la Religió seguirà, traurà la Música, desprès ho pot fer amb la Plàstica, Història de l’Art, o qualsevol altre que pugui despertar inquietuds creatives als alumnes. Així aconseguirà un alumnat de coeficient pla amb la tassa de fracàs escolar més alta mai vista. Tregui la puta religió de l’escola que segueix intacta, valent, que ets un valent. Encara no s’ha adonat de la deficient cultura musical del país?

Alemanya (país que vostè admira) i amb el que el seu govern del PP es compara, quan vas a l’òpera et trobes amb nens que no tenen ni deu anys, amb una sensibilitat per la música excepcional, coneixent personatges, arguments i música, sí música, ignorant ministre. Moltes cases acostumen a posar als seus fills davant un piano enlloc de la TV, com aquí. Entenc que el context econòmic que tenim és el que vostès han volgut que sigui, però deixar d’invertir en cultura i, sobretot, en educació, serà un costosíssim error que el pagarem molt car. Si no inverteixes en Educació i Cultura, ho acabes fent en presons. Sense música, dansa, pintura, escriptura, cinema, teatre… la vida seria pitjor, per a molta gent no té cap mena de sentit sense aquestes arts. La música toca el cor —vostè deu tenir una boina amb caspa en lloc de cor—, és de les arts més vives i directes que existeixen, qui no entengui això té un problema molt greu. La única solució és l’estudi, és la única via per progressar, per formar-se. El coneixement és bàsic. La música són una col·lecció de sons que ens expliquen una part molt important de la Història.

Si ets músic i vas votar al PP: Menja merda!

Si ets un capellà, una monja o similar de religió catòlica i vas votar al PP: Enhorabona!

Miquel Mallafré


Related Articles