Minyons de Terrassa tanca la temporada amb dos castells de gamma extra

No Comment
El 3d10 carregat dels Minyons, a la plaça Vella. Foto Minyons

 

En la 39a Diada de la Colla, ha portat a plaça el 3 de 10 amb folre i manilles, el 2 de 9 amb folre i manilles i el 4 de 9 amb folre.

La caiguda del primer castell, després de carregar-lo, ha obligat a renunciar al 2 de 8 net que Minyons tenia previst

Capgrossos de Mataró i Castellers de Sants han estat les colles convidades d’aquesta jornada

Minyons de Terrassa culmina amb satisfacció les tres propostes que duia a Plaça amb motiu de la 39a Diada de la Colla, celebrada el diumenge 19 a la Plaça Vella. En la primera ronda, ha carregat el 3 de 10 amb folre i manilles i, en la segona i tercera ronda, ha pogut descarregar el 2 de 9 amb folre i manilles i el 4 de 9 amb folre. Aquestes construccions no eren, inicialment, les previstes. La direcció de la colla tenia previst alçar el 2 de 8 net, però la caiguda del primer castell ha fet replantejar el final de l’exhibició.

Les altres colles convidades, Capgrossos de Mataró i Castellers de Sants, han culminat descarregant en la primera ronda amb un 3 de 9 amb folre i amb un 2 de 9 amb folre i manilles, respectivament. En la tercera ronda, en el segon intent, els de Mataró han carregat i descarregat el 4 de 9 amb folre i Sants ha perdut ronda després de dos intents fallits.

La Diada ha acabat amb un vano complet de 6 de Minyons, Capgrossos amb 4 pilars de 5 simultanis i Castellers de Sants amb 8 pilars de 4 simultanis.

Llibertat pels presos

La Diada començà a les dotze del migdia amb tres pilars simultanis de les tres colles, mentre sonava el Cant dels ocells, per exigir l’alliberament dels presos polítics. De fet, aquesta reivindicació s’ha pogut veure també amb el desplegament pancarta quan Minyons ha descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles.

Valoració de la temporada

Nani Matas , cap de colla, s’ha mostrat “content a mitges” per no haver pogut assolir els reptes proposats, però ha destacat “l’excel·lent nivell tècnic” amb el qual la colla acaba la temporada després d’haver renovat “moltes alineacions del tronc i les dificultats que això comportava” i s’ha mostrat convençut d’encarar la propera temporada amb un nivell similar d’exigència.

Related Articles

Deixa un comentari