Els ‘moments difícils i complexos’ que vivim, en el darrer número del Bocamoll

No Comment

Acaba de sortir la darrera publicació de la revista Bocamoll, editar per l’AV del Barri Segle XX, la última de l’any en què l’entitat celebra el seu 50è aniversari. el número està encapçalat per un editorial titulat ‘Moments difícils i complexos, però ens en sortirem’, en referència al referèndum del passat 1 d’octubre, la repressió i brutalitat patides llavors, els esdeveniments viscuts després i la seva incidència a la ciutat.

També apareix un repàs a la història de com era la Carretera de Moncada el 1936 i els habitatges que hi havien. I el manifest de la Comunitat Educativa, ‘l’Escola Catalana no es toca‘.

En l’apartat d’aspectes socials, es destaca la necessitat del civisme de l’espai públic. També es fa esment a l’hort urbà del Segle XX, la tasca de la Taula de l’Aigua, l’estat del Pacte per la Neteja i la Recollida Selectiva, el projecte de l’espai socioesportiu i les obres al Casal, entre d’altres.

Hi ha una extensió opinió d’en Joan Sales. També incorpora una entrevista al Bar Llúria del carrer Roger de Llúria, i una opinió de la Dolors Frigola sobre la brutalitat policial que va causar la pèrdua de visió del Roger per un imapcte de bala de goma.

Finalment,es fa una crònica d’activitats vinculades a la celebració dels 50 anys de l’entitat veïnal.

Tot això i més, es pot llegir a la revista número 96 de Bocamoll.

Related Articles

Deixa un comentari