[Miquel Mallafré] La senyora

No Comment

Els discursos de la senyora Arrimadas, durant les sessions d’investidura del nou President de la Generalitat, han estat una nova proclama al “sostenella y no enmendalla”. Reconec que parlar d’aquesta reencarnació de Pilar Primo de Rivera, se’m fa complex, un es queda sense paraules a l’hora de definir-la. Estem en aquell moment en el que veus que no entra més merda a la bossa de les escombraries, però segueixes posant-ne per les cantonades fins que es desborda.

Doncs a aquesta dona i els seus acòlits els passa el mateix (igual ho podria dir sobre del govern espanyol). Una de les primeres coses que va dir va ser que: “Cuidado que vienen curvas”. En clara referència al total desacord amb el que està ella i tots els seus ‘ciudadanos’. C’s és la tragèdia que s’acosta. Creure’s aquest personatge i el seu amo és com pintar l’abocador perquè agafi una mica més de color, però deixant tota la merda al seu lloc, així agafa més solera i passa a ser “gran reserva”, però pintat de taronja.

Si Ciudadanos-C’s existeix, és per parar l’independentisme a Catalunya i Podemos a Espanya. Hi ha una màxima que diu: “Fins que l’alumne no està preparat, el mestre no arriba”. Cal aclarir què vol dir “preparat” en un país com Espanya on si en alguna cosa destaquem és per no tenir pensament racional i encara menys pensament crític.

Particularment prefereixo dir que aquesta dona és una agitadora ultra a la que li encanta predicar doctrines que sap del cert que són mentida i que van destinades a gent molt justeta. Per a molta gent el “mestre” no els arriba mai. Per què la premsa resta muda davant l’evidència que és Arrimadas? Quina finalitat persegueixen? Si un partit com Ciudadanos-C’s té el mateix programa neoliberal que proposa la FAES o el PP, podem arribar a pensar que farà polítiques diferents a Catalunya?

No tenen cap mena de programa econòmic, la seva ideologia és un fangar de dreta molt retrògrada. El seu fonament és la fixació obsessiva amb Catalunya, intolerant i partidista contra tot allò que ells consideren catalanisme, nacionalisme català i independentisme. Quins interessos defensarà? Amb qui pactarà de forma conseqüent per obtenir el poder?

No tots els cretins odien als catalans, però tots els que odien als catalans són cretins. No tots els catalanistes (independentistes) són catalans, ni tots els catalans són catalanistes. No tots els burros són de Tabarnia, però tots els de Tabarnia són burros. No sé si m’explico? Inés Arrimadas és a la política el que Espanya és a Eurovisió. Però no ens enganyem, ella és així, ella forma part de l’espectacle i sempre vol formar part de l’elenc, és la cupletista que interpreta a la perfecció la melodia, podria ben bé dir-se: ‘Antoñita la colorà’, ningú sabria apreciar la diferència. El fotut és que el pitjor està per arribar.

miquel mallafré, 14 de maig de 2018

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER