[Miquel Mallafré] Al pot petit…

No Comment

La Soraya SS ens dóna a conèixer el seu suggeridor programa electoral fonamentat en dos pilars: en primer lloc, farà tot el possible per esdevenir un gran mal de cap i, en segon lloc, el subministrament de paracetamol.

D’això se’n diu nivell polític. Per què no ens explica quina cosa nova pot oferir una candidata rància i casposa, a la que han arrencat del poder amb una moció de censura per corrupció? Sí dona, sí que hi ha paracetamol. El trobarà a Gènova, 13, al despatx dels bitllets de 500 €, just al costat dels discs durs, sota els màsters de Cifuentes i Casado, al costat dels papers de Bárcenas, entre les carpetes del Canal d’Isabel II i la caixa de sabates plena de targetes Black. Sigui constructiva, vostè és la gran dama de les clavegueres. Creu que hi haurà prou presons per hostatjar a tant delinqüent que nidifica en el seu PP? El gran mal de cap és el que li esteu donant a tots els jutges amics vostres que ja no saben com lliurar-vos del saqueig que heu fet durant tants anys. Paracetamol, vol dir que no se l’hauria de prendre vostè en aquests moments a grans dosis? Estigui tranquil·la, ja queda menys per veure el desenllaç del PP. No deixi la medicació.

Reconec que quan s’ho proposa és molt simpàtica i graciosa, com també de morro fort, no defrauda mai. Vostè en la seva senda, ja se sap, quan un cretí agafa el camí, aquest s’acaba, en canvi, el cretí segueix. Sap a la perfecció on va deixar la brossa i va a preu fet, a remenar entre els contenidors que van deixar plens. La merda que té el seu PP, és un altra història, aquí el més important (el fonament) és que el país no es pugui governar, és a dir, seguir amb la tradició que vostès han establert. Només serveixen per això, per robar i retardar a tot el país.

Em disculparà si li dic, que el seu partit ha provocat molt dolor, amb retallades salvatges de llibertats com mai, desnonaments com mai, privatitzacions com mai, pensions en perill, perjudicis a la sanitat i l’educació, desmantellament de les arques públiques, supressió de drets, enriquiment de polítics del govern, ens heu venut a les grans empreses i als bancs, heu rebaixat els sous, els drets laborals quan vostès cobraven tres sous (un en B altíssim), us heu endut els diners a paradisos fiscals i el més important, mai ens heu representat. Penseu que una cosa així s’oblida en trenta dies?

El que vostès necessitaran després de les pròximes eleccions no és paracetamol, més aviat serà vaselina, ja que una composició com la de l’actual govern pot repetir-se ad infinitum, la qual cosa fa que vostès amb una mica de sort no tornin a governar mai més, així doncs, deixi de bramar sobre el dolor, tothom sap que són uns especialistes en generar-lo, el país no necessita més dolor, sinó solucions als greus problemes socials i econòmics que vostès han generat.

Ara resulta que el seu objectiu, la seva fita política és donar pel sac. La ciutadania és el de menys, oi? La seva màxima és fotre per orgull i egoisme. Farà una oposició de vergonya aliena amb una sola finalitat, recuperar el poder al preu que sigui. Tal com deia el seu amic Montoro: “Deixeu que Espanya s’enfonsi que ja l’aixecarem nosaltres”. Sou el PP de sempre, és impossible renovar a un cadàver. Tot el seu interès es basa a ser una migranya sense aportar res de bo per a la ciutadania? Recuperar la finca heretada del franquisme al preu que sigui.

Sra. SS, aquí ja fa temps que vam acabar el paracetamol gràcies al seu patriotisme d’opereta tronada i la nefasta gestió que vostè i els seus ens han ocasionat durant anys. No hi ha analgèsics ni laxants suficients per pal·liar el dolor i el patiment que li heu fet al conjunt de tota la societat d’aquest país, només us desitjo que el mateix que heu originat us sigui retornat amb escreix.

Com no guanyi, em temo que esgotarà totes les existències de les farmàcies i després de la gran descomposició, haurà de tornar a la seva plaça d’advocada del l’Estat i tots sabem la gran capacitat que té vostè com a jurista. Sempre és millor un mal de cap que no pas un càncer amb metàstasi com és el seu PP. Hauríeu de desaparèixer com a partit, tothom ho agrairia. Sou el pol oposat a qualsevol cosa que olori a democràcia. Recordi, sra. Soraya SS, els han fet fora per lladres i ja vol tornar? Tornin el que heu robat i parlem. OK? Dediquis a fer de Pepa Pig de la política, aquest tema el domina i ens fa passar l’estona.

miquel mallafré, 4 de juliol de 2018

Related Articles

Deixa un comentari