L’AV Barri Segle XX lamenta el “comportament poc clar i transparent” de l’Ajuntament

No Comment

L’entitat lamenta que ningú del barri conegui el Pla de Millora de la Rambleta que es votarà en el pròxim ple municipal.


L’Associació de Veïns del Barri Segle XX ha tornat a lamentar l’actitud del consistori vers el barri, en aquest cas al respecte del Pla de Millora de la Rambleta, el qual serà sotmès a votació en el pròxim ple municipal a celebrar aquest mes.

Ho ha fet a través d’una instància que ha adreçat a l’Ajuntament, en què denuncien el fet que des del juny de 2018, en dos escrits va preguntar si es faria una rotonda a la Rambleta amb Navas de Tolosa o Lepant, i que no han rebut «cap resposta».

En l’escrit, l’entitat veïnal assegura: «És del tot lamentable per a dir-ho suau, que després de sis mesos de preguntar per escrit sobre si es faria una rotonda a la Rambleta amb Navas de Tolosa o Lepant» no tinguin cap resposta. «Avui pels mitjans de comunicació ens assabentem que en el proper Ple Municipal es presenta el Pla de Millora de la Rambleta, primera noticia. No s’ha tingut ni les ganes, ni la voluntat d’informar-nos com a uns dels barris afectats sobre el seu contingut», continua el text de la instància lliurada.

L’entitat manifesta que el passat gener, membres de la junta veïnal es van reunir amb Marc Armengol, tinent d’Alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, el regidor president del Districte 3 Jordi Rueda i la responsable d’Urbanisme, a qui se’ls va demanar sobre el tema de la rotonda, «i se’ns va dir per fi, que estava prevista». Però ara lamenten que no es fes «cap comentari sobre el Pla de Millora de la Rambleta, que pel que veiem ha d’estar molt avançat ja que va al Ple per a la seva aprovació».

«Cap comentari a l’Associació de Veïns afectada, cap comentari als veïns de la zona afectats», i seguidament es pregunten: «on està l’aplicació del Reglament de Participació Ciutadana respecte a informar dels temes que afectin a un barri? On estan els compromisos de donar compliment als protocols de transmissió de la informació? I on està l’aplicació de les normes de transparència?».

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari