Aquest dissabte, 1a Trobada de Bestiari del Drac Baluk i Diables de Ca n’Aurell

No Comment

Cartell Canaurellada 2017 (Trobada de Bestiari)


 

La colla del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell organitza aquest dissabte 14 d’octubre la seva 1a Trobada de Bestiari, que es celebrarà en el marc de la Festa de la Font. La Trobada de Bestiari s’havia de realitzar el passat mes de juny, en motiu de la Festa Major de Ca n’Aurell, però per causes meteorològiques es va haver de posposar.

Correfoc i cercavila al barri de Ca n’Aurell

D’entre les activitats programades, destaca com a acte principal el correfoc, que s’encendrà a partir de les vuit del vespre a la Plaça del Tint, i que comptarà, a més dels amfitrions, amb el Drac Cremavila (Vilassar de Mar), la Gralla de Foc (Granollers), el Drac Raganet (Can Boada) i la Cuqueta de Castellbisbal.

La Trobada de Bestiari començarà a dos quarts de sis de la tarda a la Plaça del Progrés, amb una plantada on es podran veure les bèsties que participaran de la diada. A partir de les 18.30 hores, una cercavila recorrerà els carrers del Ca n’Aurell i passarà pel Parc de Sant Jordi. La cercavila acabarà amb balls de lluïment de la imatgeria festiva a la Plaça del Tint, on romandran exposades fins a l’inici del correfoc.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari