Les Jornades Professionals són trobades entre membres del sector i alumnes que busquen noves formes de pensar i emprendre projectes. Són trobades entre membres del sector i alumnes que busquen noves formes de pensar i emprendre projectes.
No es tracta només de conferències perquè no volem que vinguis a escoltar i prou, també volem que hi participis. Totes les activitats tenen el seu torn obert de paraula perquè no et quedis amb dubtes.
També es podrà assistir a tallers, master-class, ponències i xerrades molt interessants per al teu futur professional.
L’objectiu d’aquestes Jornades Professionals és evident: créixer professionalment. Per això hem reunit a persones tan diverses, amb perspectives i formes de treballar diferents, de sectors afins a l’hoteleria, però també d’altres camps que aparentment no tenen res a veure amb el nostre món però que ens complementem.
Aquest any es celebraran els dies: 5 i 7 de febrer.
Comptarem amb molta participació:
MONIN Xavier Iglesias
OLIS MIGJORN Joan
TEQUILA PATRON Rubén Ubric
PACO LÓPEZ Professional i professor d’hostaleria
COCTELERIA BELVEDERE Ginés Pérez
PARLEM DE FEINA Verónica Fernández
EX-ALUMNES Núria Soriano, Jordi Turmo i
Mònica Pino
FUNKIN COCKTAILS David King
DESCOBRIR CUINA Josep Sucarrats
TORRES Lionel Vigneron
LA QUIMICA DE LA CUINA Juanjo Navas
COCTELERIA CLÀSSICA Julio Montero
COCTELERIA MOLECULAR Matías Sarlí
EL CEL DE LES OQUES Keco Martínez
LA RATAFIA Joan Pi
PA-CIÈNCIA Oriol Borrull
YURBBAN TRAFALGAR HOTELS Jonathan Manturano
OLIMPO GOURMET Ioannis Malamatinis
ALTERNATIVA3 Estel Malgosa
MONTSE ESTRUCH Restaurant El Cingle.
Deixa un comentari