Com cada any a l’Institut Cavall Bernat celebrarà les Jornades Professionals Hostaleria 2018

No Comment

Les Jornades Professionals són trobades entre membres del sector i alumnes que busquen noves formes de pensar i emprendre projectes. Són trobades entre membres del sector i alumnes que busquen noves formes de pensar i emprendre projectes.

No es tracta només de conferències perquè no volem que vinguis a escoltar i prou, també volem que hi participis. Totes les activitats tenen el seu torn obert de paraula perquè no et quedis amb dubtes.

També es podrà assistir a tallers, master-class, ponències i xerrades molt interessants per al teu futur professional.

L’objectiu d’aquestes Jornades Professionals és evident: créixer professionalment. Per això hem reunit a persones tan diverses, amb perspectives i formes de treballar diferents, de sectors afins a l’hoteleria, però també d’altres camps que aparentment no tenen res a veure amb el nostre món però que ens complementem.

Aquest any es celebraran els dies: 5 i 7 de febrer.

Comptarem amb molta participació:

MONIN Xavier Iglesias

OLIS MIGJORN Joan

TEQUILA PATRON Rubén Ubric

PACO LÓPEZ Professional i professor d’hostaleria

COCTELERIA BELVEDERE Ginés Pérez

PARLEM DE FEINA Verónica Fernández

EX-ALUMNES Núria Soriano, Jordi Turmo i

Mònica Pino

FUNKIN COCKTAILS David King

DESCOBRIR CUINA Josep Sucarrats

TORRES Lionel Vigneron

LA QUIMICA DE LA CUINA Juanjo Navas

COCTELERIA CLÀSSICA Julio Montero

COCTELERIA MOLECULAR Matías Sarlí

EL CEL DE LES OQUES Keco Martínez

LA RATAFIA Joan Pi

PA-CIÈNCIA Oriol Borrull

YURBBAN TRAFALGAR HOTELS Jonathan Manturano

OLIMPO GOURMET Ioannis Malamatinis

ALTERNATIVA3 Estel Malgosa

MONTSE ESTRUCH Restaurant El Cingle.

Related Articles

Deixa un comentari