El cine-club Amics de les Arts projecta una pel·lícula de Farahadi inèdita a Terrassa

No Comment
Fotograma de la pel·íicula 'A propósito de Elly' Fotograma de la pel·íicula ‘A propósito de Elly’

 

Aquest proper dijous, 6-4-17, el Cine-Club d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals projectarà A propósito de Elly d’Asghar Farhadi (Iran-França, 2009), protagonitzada per Golshifteh Farahani, en versió original subtitulada. La sessió començarà a les 22 h i tindrà lloc a la sala Joaquim Vancells del Cercle Egarenc. L’entrada és lliure i gratuïta.

botomalarrassa

Inèdita a Terrassa, malgrat els seus premis als festivals de Berlín i Tribeca, A propósito de Elly va ser la pel·lícula que va donar a conèixer el seu director a Occident, abans dels seus Oscar per Nader y Simin i El viajante. És un thriller d’autor sobre la desaparició d’una noia, en la línia de La aventura d’Antonioni o Picnic in Hanging Rock de Peter Weir però en un context molt diferent, que amaga una crítica a l’actual règim iranià. La misteriosa desaparició d’Elly a la platja destapa tot un entramat de mentides, unes vides secretes a les quals es veuen abocats els protagonistes per a poder sobreviure en un règim tan purità i masclista com el de l’actual Iran.

​La millor pel·lícula del director que no ha pogut recollir l’Oscar aquest any perquè Donald Trump no l’ha deixat entrar als Estats Units.

Related Articles

Deixa un comentari