El terrassenc Andrés Hidoque: veu i loops al Kau de les Fades

No Comment

El terrassenc Andrés Hidoque tanca el cicle Concerts al Kau, aquest divendres a les 10 de la nit al Kau de les Fades (Parc Valparadís).

Andrés Hidoque al Kau de les Fades

 

Amb 27 la trajectòria del músic terrassenc Andrés Hidalgo es remunta de ben petit. Després de formar-se amb la guitarra clàssica engega un recorregut amb bandes de metal (Massacre Mental, PandemiK), fins que amb 19 anys es decideix a aprendre guitarra clàssica amb el guitarrista Rubén Lorente (D’Callaos, 12cuerdas, …).

La seva carrera com a cantautor s’inicia el 2009 amb Jaleito del Fino, una banda que rendia homenatge al rock progressiu i a la rumba contemporània.

Després d’enregistrar la seva primera maqueta, s’incorpora com a guitarrista al grup Al Andalus (banda tribut a Medina Azahara) i que li permet trepitjar diversos escenaris nacionals al costat d’artistes com Raimundo Amador o Lax’n’busto. També és la veu de Trayax (heavy metal de Terrassa) durant un parell d’anys (2014-2016).

L’any 2016 entra novament a l’estudi per gravar dues cançons que defineixen el seu estil musical: “Algo extraño” i “Hoy vas a sonreir”.
Tot i que la seva passió sempre ha estat el rock, les seves influències s’estenen cap a bandes com Michael Jackson, Héroes del Silencio, Triana, Enrique Bunbury o Amadeüs, entre molts d’altres.

L’espectacle de l’Andrés Hidoque ofereix un original repertori de cançons pròpies i alienes a partir de la unió de diversos instruments a temps real com la percussió, la guitarra i la veu. Per fer-ho, s’acompanya d’un loop tecnològic amb el que crea construccions musicals inèdites.

Dinamitzador de les jams sessions del Reina Victòria
Fa pràcticament un any que se’l pot veure els diumenges a la nit obrint i dinamitzant la jam session del Reina Victòria, un esdeveniment setmanal que permet a qualsevol músic expressar-se a l’escenari amb total llibertat musical.
El nou treball d’Andrés Hidoque està previst per aquest 2018 i comptarà amb 8 cançons.

Amb aquest concert es tanca el cicle “Música al Kau” amb una afluència rècord de públic i amb programació plena de noves descobertes.

Fitxa artística:
Andrés Hidoque, veu, guitarra, loops i composició

Related Articles

Deixa un comentari