Els Castellers de Terrassa engeguen temporada amb assemblea i participació a la 19a Mitja Marató

No Comment
A prop d’un centenar de castellers participaren a l’assemblea anual. Foto CdT

 

El passat cap de setmana els Castellers de Terrassa varen donar el tret de sortida a la temporada 2018 amb l’actuació de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles.

Un dia abans, però, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la colla, a les 18:00h al local social de l’entitat. Una vuitantena de castellers es va reunir per valorar la temporada 2017 tant a nivell tècnic com social, en una assemblea marcada per la manca de presentació de candidatures per la temporada 2018. Un cop acabada aquesta valoració i els precs i preguntes, es va convocar una Assemblea General Extraordinària per la presentació de candidatures el proper diumenge 11 de febrer a les 17:30h al local de la colla.

El diumenge, fent palesa la seva convicció de treballar en els diferents àmbits de la ciutat, els blau turquesa van participar a la Mitja Marató de Terrassa. A les 10 del matí, la colla alçava dos pilars de 4 per donar el tret de sortida a la cursa. Com va sent tradició, la canalla de la colla va participar a la Cursa Santi Centelles.

Un cop acabada la cursa, els Castellers de Terrassa van descarregar a la Plaça del Pla de l’Apotecari, on acaba la Mitjà Marató, uns solvents i segurs 3 de 7; 4 de 7 i pilar de 5, donant per engegada la temporada castellera 2018.

La colla dels Castellers de Terrassa no falta a la mitja marató. Foto CdT

Resum de l’actuació:

  • Castellers de Terrassa: 2pd4, 3d7, 4d7, pd5

Related Articles

Deixa un comentari