Exposició “Lo Vulnerable” de la fotògrafa Lola Guerrera

No Comment

Lola Guerrera mostra la fragilitat de la vida en imatges plenes de simbolisme i expressivitat

    • Lo Vulnerable reflexiona sobre la fugacitat de la bellesa i la vida.
    • L’exposició es podrà veure fins al 26 de novembre a la galeria Estudi Tigomigo (Terrassa).
Estudi Tigomigo inaugura la nova temporada artística amb l’exposició Lo vulnerable, de la fotògrafa andalusa Lola Guerrera. Lo Vulnerable és un assaig sobre l’efímer. Lola Guerrera, com a una taxidermista de la bellesa, disseca per sempre paisatges construïts a través de la llum que capta la seva càmera. Per mitjà de flors, llavors, arrels i fulles construeix galàxies i metàfores que ens permeten copsar la fugacitat de l’existència.Aquesta és la primera vegada que les imatges de la fotògrafa andalusa s’exposen a Catalunya.

Sensibilitat, passió i perseverança

Lola Guerrera té 34 anys i un nom que ja la delata: és una dona forta, lluitadora, apassionada, terriblement sensible a la poesia. Com ho són les seves imatges.

Les seves fotografies han captivat tant dins de l’Estat espanyol (Madrid, Màlaga, Còrdova, Vitòria…) com a l’exterior (Berlín, Itàlia, Anglaterra, Guatemala, Singapur, Camboia, Corea, Mèxic…). No és estrany perquè Guerrera parla el llenguatge universal de la poesia.

La llista de premis i beques que ha guanyat és llarga i impactant: primer premi de Fotografia Fundació AENA 2014, finalista del Year in Review Art Competition de Nova York el 2012, segon premi Caminos de Hierro el 2011, son només alguns d’ells.

2lola 3lola1Lola

 

 

 

 

 

 

Exposició: del 10 de setembre al 26 de novembre.

 

Related Articles

Deixa un comentari