Frank Montasell als “Vermuts musicals” de Bau House

No Comment

Aquest diumenge 10 de juny, Frank Montasell oferirà un concert als “Vermuts Musicals” que organitza Bau House.

Frank Montasell Als Vemurs Musicals de Bau House

Després de 10 anys acompanyant a infinitat d’artistes i girant amb projectes propis com Sol Lagarto o Marina BBface & The Beatroots, el guitarrista, productor i també cantant Frank Montasell ens sorprèn amb un primer treball en solitari, Mai és Massa (Discmedi, 2016).

Un disc excepcional i únic, carregat d’energia i originalitat amb el que girarà pels racons d’aquest país durant el 2016, rebent les millors crítiques i culminant l’any amb la participació en el Disc de La Marató de TV3 amb l’exitosa adaptació del Viva La Vida de Coldplay, “Quan jo feia moure el món”.

Després d’una pausa als escenaris durant el 2017, arriba amb força el seu segon treball “Tornarem a Néixer” (Discmedi 2018). Noves cançons i noves històries amb un so revisat i una evolució clara i desvergonyida cap al Pop més fresc, tot i no perdre mai les arrels. En directe les cançons prenen vida i adopten noves formes; Els límits queden lluny i la improvisació s’apodera del repertori.
L’acompanyen els millors músics del país amb integrants de Gramophone Allstars, The Pepper Pots o Manu Chao però sobretot bons amics que gaudeixen i emocionen a cada compàs. El Frank i la seva banda comparteixen una passió i l’encomanen a tothom qui s’apropa a un concert seu.

Com sona?
En Frank és per sobre de tot un amant de la música, és per això que llueix orgullós les seves influències. Amb el caràcter del rock, la trapelleria del funk i el sentiment del soul, passat pel filtre de la seva forta personalitat i amb la voluntat de compartir-ho amb tothom i arribar a les audiències més sensibles, sigui quin sigui el seu estil predilecte.

Related Articles

Deixa un comentari