Sandra Bautista actuarà als Vermuts Musicals del Bau House Bar

No Comment

La flamant guanyadora del concurs musical Sona9 oferirà la seva música tranquil·la i sensible passant pel jazz, el pop i els ritmes llatins.

Aquest mes de novembre, la cantautora i guitarrista de Martorelles, Sandra Bautista, s’ha proclamat guanyadora del concurs Sona9, organitzat per la revista musical Enderrock i Catalunya Ràdio. Amb només 22 anys, Bautista destaca per la seva versatilitat i és una ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes del panorama musical català. A més a més, darrerament ha rebut diversos reconeixements, entre els quals destaquen els 1rs. premis dels festivals Riubombori i Karquinyoli Festival i el concurs Joan Trayter.

El seu primer projecte porta per títol La casa de les mil olors (Espiral Records, 2017). Es tracta d’un CD ple d’emoció, proximitat i intimisme ple de cançons pròpies on es poden entreveure les seves clares influències d’autors com Jorge Drexler o Pedro Pastor. A més a més, la cantautora beu de la tradició anglosaxona, la influència mediterrània i de poetes i músics sud-americans.

Des del llançament del primer CD, Bautista ha telonejat a grups com Doctor Prats o Els Amics de les Arts, ha participat en concerts solidaris i vermuts musicals i ha compartit festivals amb El Petit de Cal Eril, Núria Graham, La Sra. Tomassa, Est Oest, Gemma Humet o Gossos.

Aquest dissabte dia 2 de desembre, es podrà sentir la seva veu dolça i incisiva plena de talent i joventut als Vermuts Musicals que organitza cada setmana el Bau House Bar. Serà a partir de les 12.30h. del migdia i amb taquilla inversa.

Related Articles

Deixa un comentari