Divendres 11 de maig, inauguració de l’Exposició NOMAD+

No Comment

NOMAD+ és una proposta del col·lectiu El Corralito acollit a la convocatòria de L’Antena. Es tracta d’una exposició dels processos artístics que es van desenvolupar en el marc de l’intercanvi juvenil Nómad que van organitzar conjuntament amb l’associació La Vibria Intercultural.

La inauguració serà aquest 11 de maig a les 18:00 a la Casa Baumann. Es comptarà amb la presència d’associacions i col·lectius de persones migrants de la ciutat per a promoure la divulgació, la visualització i la consciència crítica al voltant de les migracions.

Què passa quan ajuntes 25 persones de 5 països diferents per a fer una exposició d’art contemporani sobre migracions i refugiats? L’exposició NOMAD+ és el resultat d’aquesta experiència. NOMAD és un projecte d’intercanvi europeu, que es va dur a terme entre els mesos de gener i febrer de 2018, i que ha estat organitzat per El Corralito i l’associació La Vibria Intercultural.

A través del programa Erasmus+ de mobilitat internacional, 25 persones provinents d’assosiacions d’Hongria, Estònia, Turquia, França i Espanya van conviure i treballar juntes durant una setmana per a reflexionar sobre les migracions i el nomadisme en el context europeu actual, i generar un projecte d’art contemporani totes juntes.

A partir de les 22h es podrà gaudir de la programació de concerts del Bau House amb de IRE (Toulouse_ post hardcore abril 93), Taüts (Vic_ Punk rock) i Svetlana (Terrassa_ Punk rock)

Related Articles

Deixa un comentari