La 10ª mostra del Dia de la Música porta a sis grups de la ciutat i del Vallès

No Comment

La Casa de la Música de Terrassa presentarà, aquest divendres 15 de juny en la seva desena mostra del Dia de la Música, a sis formacions musicals, quatre de la ciutat i dos que provenen d’altres poblacions del Vallès occidental.

Aquesta cita, que organitza la Casa de la Música de Terrassa, correspon a una de les potes que les Cases de la Música materialitzen en aquest acte, i és l’exhibició i la participació mitjançant els circuits que organitzen per als músics emergents del territori amb projecció per l’escena musical actual, oferint un escenari amb condicions tècniques professionals perquè puguin oferir el seu espectacle amb bones condicions.

En la selecció dels 6 grups d’aquesta edició, que s’ha fet a partir d’una convocatòria llençada el passat mes d’abril i que va rebre més de 20 propostes, s’ha tingut en compte l’originalitat, la diversitat de gèneres i el potencial artístic per fer la selecció.
Entre els diversos estils i gèneres de les formacions hi ha des del rock’n’roll fins a rap, passant per propostes de reggae, entre d’altres.

Els grups Wicked Dog, Zítriko, The Re-Fugees i Desquici tenen segell terrassenc mentre que els Mandràgora Reggae provenen de Sant Cugat i El Sastre de Clark, de Sabadell i altres poblacions del Vallès Occidental.

Horari: Divendres 15 de juny | De 18 h a 0 h
Organitza: Casa de la Música de Terrassa
Lloc: Plaça Vella / Gratuït

Related Articles

Deixa un comentari