La música en directe torna als barris amb el festival KM.0

No Comment

Seran 6 concerts gratuïts i en diferents llocs de la ciutat, organitzats per la Casa de la Música de Terrassa i altres col·lectius i festivals musicals, que comptarà amb actuacions de’autors i bandes locals al llarg de tres caps de setmana.


Des d’aquest cap de setmana, tornarà a haver concerts als carrers de Terrassa. La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals han programat un seguit de concerts d’estiu que tenen com a objectiu de reactivar de la música a la ciutat. El festival, anomenat KM.0 – MÚSICA ALS BARRIS, s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2020 que ha elaborat l’Ajuntament de Terrassa.

En aquest “projecte local, col·laboratiu i de proximitat”, participen els festivals Musikalparc, Sant Pere Sona, Tropical Riot, Fred Festival, Record Store Day, Primavera Roc Festival, i les associacions L’Embarral i Artdenground Moviment. Tots ells lideren diverses programacions musicals al llarg de l’any a Terrassa. Seran 6 concerts gratuïts amb actuació doble per part de grups locals, més un DJ set de l’entitat organitzadora, que es faran entre els divendres i dissabtes que van del 26 de juny a l’11 de juliol. Els concerts tindran lloc cada cap de setmana en un barri diferent. 
 
Les entitats organitzadores afirmen que després de l’ajornament o cancel·lació d’activitats musicals arran de la covid-19, que ha comportat una davallada important d’esdeveniments que organitzaven les associacions del sector musical de la ciutat, aquest KM.0 – MÚSICA ALS BARRIS es vol recuperar una part d’aquesta programació i, sobretot, “activar l’energia i la cooperació entre col·lectius”. També asseguren que “el públic té ganes de sortir al carrer i d’assistir a concerts”.

Programació del concerts

Divendres 26 juny. Pati de la BCT. Musik al Parc presenta: Daniel Felices, The Re-fugees. De  20 h a 0 h. 

Dissabte 27 de juny. Pati de la BCT. Sant Pere Sona presenta: Gigi i Laura i The Sappy’s.  De  20 h a 0 h. 

Divendres 03 juliol. Espai per definir. L’Embarral i Fred Festival presenten: Nunu Garcia Duran i Caipirinhes Rumberus + Fred Festival DJ set. De  20 h a 0 h.

Dissabte 04 juliol. Espai per definir. Egara Rocks presenta: Sunday Ghost Blues i The Trëmens, + Egara Rocks DJ set. De  20 h a 0 h. 

Divendres 10 de juliol. Espai per definir. Casa de la Música de Terrassa i Artdenground Moviment presenten Anabel Lee, Revolusonats + Quicksand. De  20 h a 0 h.

Dissabte 11 de juliol. Espai per definir. Primavera Roc Festival presenten: The Barroom Buddies Band i El Plan de Alberto amb la bailaora Mònica Arrabal. De  20 h a 0 h.

Localitzacions: seran espais a l’aire lliure però tancats per tal de poder garantir els aforaments i protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries. 

Entrades: els concerts són gratuïts però cal reservar entrada a https://linktr.ee/casamusicaterrassa
Si es fa reserva en grup, es podrà seure junts perquè les entrades seran nominals.

Related Articles

Deixa un comentari