Lectures trans-feministes i solidaritat amb Palestina, a la llibreria Synusia, 21 octubre

No Comment

La llibreria Synusia convoca a una nova sessió de l’Escoleta de Lectures Transfeministes que enguany celebra la seva tercera edició. Aquesta sessió tindrà lloc el proper dissabte 21 d’octubrea les 11h i la lectura escollida és Mundo Zurdo. Dinamitzarà la sessió Vivi Alfonsín, autora del text.

Durant la sessió es llegirà i comentarà aquest llibre juntament amb altres obres fonamentals en el moment actual i que serviran per a mantenir viu el recolzament al poble i la causa palestina. Així, doncs, es compartiran fragments d’ Un detalle menor, de l’autora palestina Adanía Shibli (autora censurada per la Fira del llibre de Frankfurt). Es parlarà de l’obra de teatre And here I am de Hassan Abdulrazzak, basada en la vida de Ahmed Tobasi, del Freedom Theatre de Palestina (censurada la setmana passada a França) i es tancarà amb un passatge de Gaza Suite de la poeta palestina Suheir Hammad.

Vivi Alfonsín (Varna, 1977) Escriptora i activista. Ha publicat la novel·la Mundo Zurdo i altres textos de narrativa breu. Escriu articles d’opinió i anàlisi literària en diversos mitjans. Els seus treballs parteixen d’una perspectiva feminista, antiracista i anticolonial. És membre de Regularización Ya Catalunya.

Postgrau d’Arts Escèniques i Acció Social a l’Institut del Teatre i Diplomada en Feminismos Campesinos y Populares en Abya Yala per la Universidad de Jujuy.

Related Articles

Deixa un comentari