Minyons convoca: La Festa Major, amb tu, serà millor!

No Comment

Els Minyons de Terrassa han llençat el vídeo final (veure) de l’espectacular campanya de promoció dels assajos i actuacions que tenen previstes aquesta setmana dins el marc de la Festa Major de Terrassa.

El conseller Lluís Puig convida a participar. Foto Minyons

La colla Terrassenca ha reunit a diferents grups de la cultura popular de la ciutat, que juntament amb les cares famoses que hem anat veient aquesta darrera setmana, els animen a participar activament de la Festa Major, però sobretot animen a donar un cop de mà als Minyons de Terrassa, i ajudar-los a que puguin aconseguir tots els reptes que es proposen!

Als Minyons els hi queda 1 assaig especial de gamma extra abans d’encarar la doble cita del cap de setmana. El primer assaig va ser dimecres, el segon és avui a les 21 hores, deixant així el divendres de Festa Major lliure. Amb la participació als assajos es pot guanyar una samarreta de la colla, per poder anar a les actuacions del cap de setmana, com un minyó més.

Aquesta campanya ha estat formada per un total de 7 vídeos de personatges famosos, el vídeo final que van presentar dimecres, a més de tota la imatge gràfica i promoció per les xarxes socials. Els Minyons han demostrat, una vegada més, que a part de ser una de les principals colles castelleres del país, tenen una gran capacitat a l’hora de crear campanyes per animar a la gent, a fer més gran la història de la colla.

Els Minyons també recorden que, després de la Festa Major, els hi queden 3 setmanes molt exigents, on tindran diverses actuacions, una sortida a Andorra, i finalment Les Santes de Mataró, on hi volen tornar a portar la Gamma Extra!

Després, com ja és habitual, començaran les seves vacances.

Related Articles

Deixa un comentari