Nit de contes, amb Alba Dalmau, Blanca Llum Vidal, Paper de Vidre, Màrius Serra. Ateneu Candela 5J

No Comment

Paper de Vidre i la Llibreria Synusia convoquen una nova Nit de contes amb Paper de Vidre, un esdeveniment cultural dedicat al conte, que es celebrarà a l’Ateneu Candela el proper divendres 5 de juliol a les 21:30h.

La vetllada compta amb un cartell que inclou a l’escriptora Alba Dalmau, autora de Estàndards i El camí dels esbarzers, que llegirà el conte Tens gust de cantalup, inclòs en el seu darrer llibre. També participarà la poeta i editora Blanca Llum Vidal, que llegirà el conte, recuperat per Paper de Vidre, Nit i Boira de la Maria Mercè Rodoreda, i finalment intervindrà el prolífic escriptor Màrius Serra, que llegirà un conte- spin-off del seu llibre Quiet, publicat l’any 2008 i que ara es representa com a obra teatral.

La tradicional actuació musical anirà a càrrec de Nico Roig, cantant i músic, amb tres discos publicats i que ha acompanyat artistes com Maria Coma, Pau Vallvé i Raül Fernández (Refree).

Finalment cal remarcar que la d’enguany és una edició especial ja que arriba al cinquè aniversari i això permet afirmar que la Nit de Contes està més que consolidada, afirmació que és innegable quan hom recorda tothom que hi ha participat en les diferents edicions:

Bel Olid, Marina Espasa, Pau Gómez, Núria de Andrés, Sara Serrano, Dolors Udina, Antoni Clapés, Tina Vallès, Anna Fernández, Guillem Miralles, Damià Bardera, Anna Casassas, Roger Mas, Lida Amengual, Anna Brullet i Pau Riba.

En aquests cinc anys s’ha donat veu a les paraules de Renée Vivien, Delmore Schwartz, Luigi Pirandello, Jacint Verdaguer, Lou Reed i William Saroyan, tot plegat per situar el conte en el lloc d’honor que es mereix en el panorama cultural actual.

Related Articles

Deixa un comentari