Nova gran actuació de Minyons a la Diada dels 4 Fuets, a Berga

No Comment
El 4d9 carregat de Minyons a Berga. Foto: Minyons Trs

Aquest diumenge 16 de juny, els Minyons de Terrassa han actuat a la plaça Sant Pere, Berga, amb motiu de la Diada dels 4 fuets, acompanyats per la colla local dels Castellers de Berga i els Capgrossos de Mataró.

En aquesta diada la colla de Minyons ha refermat la trajectòria que ha anat mostrant en aquesta temporada, fent castells de 9, com era l’objectiu, i apostant per continuar rodant els castells que estan cridats a pujar un pis més de cara a la Festa Major terrassenca, el darrer cap de setmana de juny.

Començaren per descarregar el pilar de 4 caminat amb el que van entrar a plaça, tot precedint el quart 3 de 9 amb folre que descarreguen aquest any. En segona ronda han carregat un 4 de 9 amb folre, molt treballat de bon començament, però que s’ha trencat quan estaven sortint dosos. Ja en tercera ronda, un altre castell folrat: en aquest cas el 2 de 8 amb folre, que ha precedit, ja en ronda de pilars, el tercer pilar de 7 amb folre descarregat aquesta temporada. Han posat punt final a aquesta actuació descarregant un vano de 5.

La propera actuació serà a Cornellà amb motiu de la Diada de Corpus a la plaça de l’Església, on actuaran el diumenge 23 a les 12.00 h. amb la Colla local dels Castellers de Cornellà i la de Castellers de la Sagrada Família.

El tercer pilar de 7 amb folre d’aquesta temporada. Foto: Minyons Trs

Related Articles

Deixa un comentari