L’Ajuntament donarà suport a l’emprenedoria en el sector de les cures i de l’atenció a les persones

No Comment

Les inscripcions al programa “Emprèn amb cura” estan obertes fins al proper 13 d’octubre

L’Ajuntament de Terrassa inicia el programa “Emprèn amb cura. Programa de foment de l’emprenedoria en l’àmbit de les cures i l’atenció a les persones” adreçat a aquelles persones amb experiència laboral i/o formació específica en el sector de les cures que, o bé estan treballant per compte aliè i es plantegen impulsar el seu propi projecte, o que s’han format en aquest sector i volen iniciar-s’hi professionalment, ja sigui emprenent un projecte individual o col·lectiu.

L’objectiu d’aquesta iniciativa del Servei d’Emprenedoria i Economia Social és ajudar a millorar les competències de les persones que volen emprendre en aquest sector, que inclou l’atenció i cura de les persones en tot el cicle de la vida (infants, adults i persones grans), així com de persones amb dependència per diferents factors o que requereixen cures per motius de salut.

Per al regidor d’Economia Social, Josep Forn, «un dels aprenentatges d’aquesta pandèmia ha estat que les vides de les persones i les cures son necessitats universals i han d’estar al centre de l’activitat econòmica i comunitària.

Aquestes activitats estan realitzades majoritàriament per dones, i molts cops estan invisibilitzades i sense el valor i reconeixement necessari quan, d’altra banda, sense aquests serveis, com es va concloure al Ple de dones que es va fer al juliol, el món s’atura».

El programa, que es realitzarà entre els dies 14 i 28 d’octubre, consta de 10 hores de formació estructurades en 5 blocs temàtics que tracten qüestions com l’autoocupació col·lectiva, la proposta de valor i els models de negoci al sector de les cures, així com els conceptes imprescindibles en màrqueting i comunicació per als serveis de cures. Posteriorment, es facilitarà l’acompanyament i assessorament a les persones participants per part del personal tècnic.

La participació en aquest programa és gratuïta i compta amb places limitades, que s’atorgaran per ordre d’inscripció. Les persones interessades en participar-hi podran presentar les seves sol·licituds fins al proper 13 d’octubre. Podeu consultar tota la informació relativa al programa “Emprèn amb cura”, així com realitzar les inscripcions, a la pàgina web del servei d’Emprenedoria https://www.terrassa.cat/formacio-emprenedoria

Related Articles

Deixa un comentari