Campanya per Donar vida al comerç de barri, del «Barri futur»

No Comment


Barri Futur, comunalitat urbana de Terrassa inicia la campanya per donar a conèixer el comerç del barri amb un espectacle de màgia amb el Mag Àlex Ferrer al Mercat de Sant Pere Barri Futur, Comunalitat urbana de Terrassa, un projecte que té entre els seus principals objectius potenciar la xarxa socioeconòmica als territoris de Sant Pere, Antic Poble de Sant Pere, Torrent d’en Pere Parres i Centre Nord a través de l’economia de proximitat i l’economia social i solidària, donant impuls a projectes col·lectius, organitza aquest dissabte 15 de juliol a les 11:00h un espectacle de màgia amb el mag Àlex Ferrer al Mercat de Sant Pere.

Aquesta activitat és la primera d’una campanya per fomentar el Comerç Barri Futur. Des de la Comunalitat Urbana de Terrassa, estem treballant amb l’Institut Montserrat Roig, el CFGS Gestió de Vendes i Espais Comercials i diversos comerços implicats en impulsar el comerç local i de proximitat. Defensem el comerç local i de proximitat perquè entenem que és fonamental i indispensable per mantenir la vida dels nostres barris. Assegurar-ne la supervivència, reforçar-ne els valors i potenciar-lo és la millor manera de mantenir un teixit social propositiu, ric i viu.

Desprès de la signatura dels convenis de col·laboració entre Comerços de Barri Futur i Institut Montserrat Roig, per desenvolupar projectes d’impuls i formació, s’està treballant en una campanya de dinamització de les veïnes del barri que iniciem amb aquesta primera activitat de màgia al Mercat de Sant Pere, un dels comerços implicats en el projecte.

Donem vida al comerç del barri!

La Comunalitat Barri Futur és una de les 22 comunalitats urbanes que s’han constituït a tot Catalunya gràcies al programa de subvencions del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat. La Comunalitat de Barri Futur s’articula a través de 8 entitats impulsores: Adhoc.Cat, La Terrassenca, Communia. Llibreria Synusia, L’Egarenca, Ateneu Candela, La Natural i Fundació Prodis.

https://barrifutur.org/
XXSS: @barrifutur_
Correu: info@barrifutur.org

Related Articles

Deixa un comentari