L’Ajuntament ajorna l’aprovació de les obres de la passera de Mútua

No Comment

L’Ajuntament de Terrassa ha decidit ajornar el calendari de l’aprovació del projecte conjunt amb MútuaTerrassa a l’entorn del Parc de Vallparadís. Aquest projecte inclou la construcció d’una passera sota el pont de l’Avinguda Jacquard, de manera que connectés la futura estació dels FGC amb l’accés a la Mútua.

L’aprovació dels expedients necessaris per iniciar les obres (modificació del POUM, conveni regulador i concessió administrativa d’espais) estava prevista pel ple ordinari d’octubre, però el Consistori, de comú acord amb MútuaTerrassa, ha decidit obrir primer un diàleg amb els col·lectius i entitats ciutadanes que han expressat opinions contràries a aquesta iniciativa de l’entitat sanitària terrassenca.

Recordem que en les darreres setmanes han tingut lloc diverses manifestacions de rebuig a aquest projecte per part de la societat civil organitzada, com ara la Federació d’Associacions de Veïns , la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública o el Comitè d’Empresa de Mútua, i que aquest ajornament per part de l’Ajuntament l’hem d’entendre per la pressió popular exercida. Així, en els propers dies, l’entitat sanitària i el Consistori es reuniran amb les entitats que han presentat al·legacions amb l’objectiu de posar en comú la informació i els punts de vista sobre el projecte i canalitzar les inquietuds que pugui haver al voltant del mateix.

La previsió és que el proper mes de desembre es portin a Ple per a la seva aprovació definitiva el conveni regulador i concessió administrativa d’espais, i també els expedients de l’ampliació del servei d’urgències i el trasllat de les consultes externes per a la seva aprovació inicial. En el cas de la modificació del POUM, l’Ajuntament ha de fer l’aprovació provisional i la Generalitat, la definitiva.

Related Articles

Deixa un comentari