Protesta per exigir una millor atenció primària i més visites presencials als CAP

No Comment

 

protesta sanitat 5.10.20 Moment de la lectura del manifest per una atenció primària a la sanitat pública, llegit pel Moviment Per Unes Pensions Dignes. Foto MG.

Miquel Gordillo

Nova protesta ciutadana en favor de la sanitat pública. Aquest matí de 5 d’octubre, el Moviment Per Unes Pensions Dignes, que habitualment es concentra cada dilluns al Raval, ha aplegat un centenar de persones davant la porta de Mútua Terrassa. El motiu, exigir una millora l’atenció primària als CAP de la ciutat, que s’augmentin les visites presencials, i perquè es redueixin d’una vegada les llistes d’espera que s’acumulen. 

En aquesta concentració, realitzada simultàniament a més d’un centenar de municipis de l’Estat, s’ha fet esment als casos amb problemes crònics o aguts que no tenen a veure amb la covid-19. L’encarregada de llegir el manifest del Moviment Pensions Dignes, Pilar Carrera ha recordat que quan falla la sanitat, “les primeres que han de cuidar són les dones”. Aquest text ha estat lliurat també a la direcció de Mútua.

Per la seva banda, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública-Marea Blanca ha convocat per dimecres una concentració davant la plaça de les Teixidores.

La llista de les reivindicacions es pot llegir en el manifest:

Sanitat Moviment Pensions Dignes

Related Articles

Deixa un comentari